We r family..

ALLA bilder ägs av Loppi.se (http://www.flickr.com).

Pga min kamera är inne på sista svängen, tog jag inga bilder..

Haha snygga vi =)  (Jag, Emma och Hanna)

 

Bjöds på en ganska så ok dricka. Är sådär för energi/boost dricka, men den här va ok. Kanske lite besk i eftersmaken - men funka absolut.

 

Stor och liten är tillbaka!!! Visste ni det? Jag är lycklig =) så söta figurer.


Det bjöds på te och kakor *mumma* från Tehuset Java.

Vi kom i god tid till We r family eventet i lördags. Så tidiga brukar vi aldrig vara. hah. Kändes som en evighets väntan. Väl inne så satt vi och lyssna på alla som var där, var bla Stor och Liten, Hsb och Disney on ice. Var lite längre denna gång än vad det brukar vara, så lite stressad vart jag allt då jag visste att Freja var hemma med mannen min. Inte alltså för att hon va hemma med honom utan för att hon vägrar maten. Men det gick bra iaf, dock va hon hungrig då jag kom hem.

 

Vi fick som vanligt en goodiebag med oss hem. Har inte ens hunnit gå igenom allt, men jag vet att Theo fick lego som han leker gärnet med. Musse pigg som Freja sitter med, Te som jag och mannen pimplat =) , Bambino skedar som jag gav till mannens brors tjej igår, information om dem som var där. Pepparkakshus form, så att man kan göra sin egen =) liten godispåse, dricka, plåser, geggamojja mössa (som ja spillde julmust på), plåster och även sådana där plåster som är som ett gosedjur. va heter dem? hur mysiga som helst iaf.


#1 - - Louise mamma till Hugo:

God kväll vännen.



Låter som en härlig tillställning.

Hoppas att allt e bra med er annars.

I mars kommer vi upp till stockholm en hel helg.

Vi kanske kan hinna mötas upp så kan jag få dagis påsen =) om det funkar för dig. Kan höra av mig med vilket datum och så.



Ha en bra start på veckan



Kramar

#2 - - Helen:

Wow vilken goodiebag ni fick :D.

Men vad var det för plåster?



Tycker ni var jättefina :D.

Kramar

#3 - - Emelie:

Så fin du är på bilden :D Åh bara väntar på att sådana event ska börja äga rum här i göteborg, hur svårt kan det vara lisom?!



KRAM

#4 - - Fnulan:

Men ååå missade jag dig med???? FIn du är på kortet!

Kram

#5 - - britta bloggar:

Nu är tävlingen om en matkasse hos mig avgjord! Kika in och se om du vann och passa på att tävla om ett jättemysigt bäddset till spjälsäng!

#6 - - Anna:

Vilken härlig goodiebag. Hade ingen aning om att stor och liten var tillbaka. Nostalgi!



Jag mår som en kasse bajs ungefär :P Men, men kanske känns något bättre om man bortser från hostan som faktiskt blivit värre :S Någon gång blir det väl bra iaf :)

#7 - - Martina:

låter som en spännade dag där:) Härliga bilder. trist att kameran din är inne på sista versen:(



jo jag hoppas cokså denna skit försvinner huvva äckligt är va de är:/



jag opererades, gjorde en titthållsoperation för att se om varför jag har ont i magen de ville se om jag hade cystor eller så som tydde på endometrios men jag hade ärrvävnad troligen efter det. de ville konstatera en diagnos så har väll fått den nu så gott som...



Hppas ni får en mysig dga

kram

#8 - - Annelie:

Vafina ni är på bilden och det verkar ju ha varit hur bra som helst :)

Härlig goodiebag också!!



Sv: Tack :) Både jag och Tilde vart super nöjda med jackan. Dock ångrar jag lite at jag inte köpte en likadan till Molly. Hon har ju en, men skadar ju faktiskt inte att ha en i reserv. Men så långt tänkte jag inte när vi var på KappAhl! Tyvärr... Men är huvet dumt så får man väl skylla sig själv ;)



Kram