Omplanera..

Freja sover och Theo kikar på tv. Skulle egentligen till västerås idag men pga ögoninflammation "där borta" så stannar vi hemma. Theo har så lätt att få det och inskolningen börjar i morgon. Plus kalas som härjar nästa helg, så då kändes det som rätt beslut. Tråkigt beslut, men rätt. Nu har väl Thea och jag försökt å ordna träff sen i somras. haha. bra det går.

 

Vi ska iaf sätta fart här alldeless strax. Hunden ska till mormor och vi ska till barkaby och sen hem till släkten i enköping. Blir en bra laddning inför nya dagiset imorrn. Lite nervös är jag allt, men jag tror att Theo kommer att tycka att det är super! Jag hoppas på det iaf!! =)

 

Bilder från gårdagen kommer! Jag tog dock inga bilder själv då min kamera är inne på sista svängen - suck! Den vill inte alls fokusera, så det blir bara sudd då jag tar. Goodiebagen som vi fick innehållandes bla musse pigg (till freja), godis, lego och bilar stickers (till theo).. Gissa om det gick hem..

 

Nej nu måste vi sätta fart här!

 

 


Mina fina kommentarer
Postat av: britta bloggar

Nu är tävlingen i samarbete med familjesmycken avslutad! Kika in och se om det var du som vann, och passa på att tävla om en familjematkasse från MatHem!

Postat av: ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Hej! Lite pill är det ju att göra whoopie pies men dom är lättare att göra än vad man tror :)

2011-11-21 @ 07:31:01
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: ✫Familjen Bus✫

Mysigt kort på dina söta! :)

2011-11-22 @ 11:10:52
URL: http://familjen-bus.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: