Ute för en stund..

Halsen är bättre idag, mkt bättre om man jämför med i måndags. Idag hade jag bestämt mig för att vi skulle ta oss ut. Få lite frisk luft. Theo var för en gångs skull med på det förslaget. Så sms a H mig och fråga om vi skulle ut. Theos bästis från dagis skulle vi möta. Theo vart super glad! Så ut kom vi och var väl iaf ute i 1½ timme innan Freja vart trött.

Inte har hon sovit ok iaf, för hon började hosta. Suck. Själv så känner ja mig ordentligt sliten. Ja trött. Tror fortfarande något sitter kvar i kroppen. Om jag ignorerar det så kanske det försvinner?

#1 - - Cissi:

Man kan ju alltid försöka ignorera.. Hoppas verkligen det funkar, men skönt att du känner dig lite bättre iaf

#2 - - emelie-mamma till elliott och leila:

Jamen det är ju faktiskt så att barn blir som de blir uppfostrade. JAg är sådan så jag försöker lära min son hur saker och ting ska vara. Vad man får och vad man inte får göra..men det verkar onekligen som att det finns många föräldrar därute som inte "orkar" att lära sina barn lite allmänt vett ju!



fy då- inte roligt att gå runt o känna sig halvkrasslig hela tiden ju! Hoppas det bryter ut nåt snart om det ska, eller att du får känna dig helt pigg o kry igen!



KRAM



#3 - - Ingrid - Mamma till Zelda:

usch de där höstförkylningarna är verkligen ihärdiga! gubben har varit förkyld och dålig i tre veckor nu och har äntligen börjat bli bättre. Skönt att ni kom ut lite iallafall! Kram

#4 - - Mamma till William och Wilma:

Godmorgon stumpan..

Mysigt när man kan möta upp några vänner och låta de små leka av sig på lekplatsen..

Ja det känns nästan som alla är små snuviga nu..Krya på er..kram

#5 - - Anna:

Hoppas det är ännu bättre idag! Jag har dåligt samvete för att jag inte orkar vara ute men Alexander har ju förskola den här veckan så han kommer ju ut en stund varje dag ändå :) Gabriel kommer ut en stund varje dag i vagnen så :)



Har inte hört ngt från familjesmycken än...

#6 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Har han overallen hela tiden nu?



Snart lördag :)