Pepparkaka!

Kläderna kommer från Lindex.se

Äntligen hittade jag kläderna till både Theo och Freja (alltså rätt storlek, slut överallt). Theo sa, ja ska vara pepparkaksgubbe! Hah så söt. Dem kommer ju att vara så jäkla gosiga. Skönt att ha allt klart inför luciatåget på dagis med. Sen ska jag försöka ta ett kort på dem oxå. Men ja det är ju ett annat bekymmer, hoppas kameran vill samarbeta på iaf ett kort. Ja Theo och Freja med ♥

 

#1 - - Mamma Miaa:

AAh så sööta, får se vad det blir för julkläder till våra barn, jag har inte ens hunnit tänka på det ännu :) Vart hittar man dessa?

#2 - - ✫Familjen Bus✫:

Så fina de kommer att bli :)

kram

#3 - - Mamma Miaa:

Ja jag vet jag är redan med och tävlar :) Har länge nu försökt vinna en sån, vinner jag ingen nu så måste jag ju köpa en :)

#4 - - Cissi:

Söta!

#5 - - Mamma till William och Wilma:

God kväll snäckan.Söta :) I dagarna försökte jag med jul bilderna det var ingen lätt match...de båda ville inte sammanarbeta samtidigt..får försöka igen..Ha en fin kväll.får se vad min prins ska ha pås ig till lusse tåget..kram

#6 - - Sara - Mamma till Max 3 år:

Å va gulligt =)!



japp lampan är från ikea. den heter maskros och finns i två storlekar. En liten som vi har och en jättestor =)! Den är superfin. älskar den!

#7 - - Annelie:

Vilka fina pepparkaksdräkter :) T&M var pepparkaksgummor förra året på lucian på dagis. Vet inte vad vi ska hitta på i år. Tomte gummor kanske ;)



Hehe... Nej precis, det man inte har i huvet får man ha i benen!



Ha en trevlig helg med massor av kalasande :)



Kram