Min stackars skrutt...

Igår kväll så fick mannen min köra Theo till sjukhuset. Usch det var inte roligt alls kan jag säga. Började med att han satt på toa och skrek då han bajsa. Men sen sluta han. Vi tänkte inte så mkt på det, lät lite tillgjort. Men sen började han efter nån timme skrika mera, utan att sitta på toa. Han sa att han hade ont i rumpan. Vi tänkte att vi skulle ringa vårdguiden, se om dem hade något tips. Men efter två min så skrek han bara mer och mer, tillslut skar det i skelettet på en för att han skrek så satans mkt. Han kunde inte sitta still, för att det värkte så. Sen började svetten att rinna om honom. Verkligen floder. Så vi försökte lugna ner honom för att klä på honom, men det gick inte ens. Jag vart kvar hemma med Freja då hunden behövde gå ut.

 

Hade så sjukt ont i magen och börja nojja mig om allt. Ringde mannen efter en stund för å se om han lugnat ner sig, men det hade han inte! Han skrek i bakgrunden. Var fasen tur att jag inte var med i bilen då Theo hade typ skrikigt och sen somnat till typ. Så mannen försökte väcka honom men det gick knappt. Ruskigt läskigt. Han sa dock inte detta till mig i telefonen heller - vilket va sjukt tur det med. Hade väl svimmat här hemma lr någe.

 

Väl inne på sjukhuset så bajsade han lite i kalsongerna, så han fick en blöja. Den gick han sen lös på (sket). Å han skrek typ över hela sjukhuset. Men sen lugnade det ner sig. Läkarn tyckte det inte alls var så konstigt att han hade däckat till i bilen, han sa "hur pigg är du om du måste skriva i 30 min av ren värk, inte blir du pigg". Dem tog prover på honom för att se om han hade något virus i kroppen eller om han var uttorkad. Han var inget av dem. Vilket ja iof förstod då han bara bajsat lite hemma, inte blir man uttorkad av en klutt. skillnad om han hade magsjuka eller någe. Sen virus hade han ju inte, men han va sjukt pigg å var normal innan han fick sådär ont - så det kändes inte som ett alternativ..

 

Deras svar var iaf att bajset kommit ut för fort så att slemhinnan inte hängde med och vart "känslig". Vilket tydligen va rätt vanligt? Så han skulle undvika mjölkprodukter nu i några dagar. Då mjölkprodukter retar upp magen och kan göra det värre. Så igår svängde mannen förbi mcd så han fick en hamburgare som han glatt åt upp. Han va sjukt stolt att han hade tagit blodprov (utan att säga ett knyst) och även att han hade en blöja på sig *S*. Han va jätte pigg och helt normal då han kom hem. så skönt. ((Undrar dock hur man ska göra med kalaset i helgen, inga mjölkprodukter?!!))

 

Vaknade upp en pigg och glad liten son här imorse. Super nöjd över att gå till dagis och lämningen gick super. Inge bråk när han gick ut härifrån, inge bråk på vägen och en super bra början på dagen. JÄTTE GLAD!

#1 - - Emma:

Usch! ja hade med fått panik o samma hade hänt med Benjamin.



vilken tur att Theo mår bättre idag:)

kram

#2 - - Helen:

Du kan baka på havremjölk och mildas mjölkfria margarin, det blir lika gott som om du bakar på vanligt :D.



Skönt att det inte var någe allvarligt.



Kramar

#3 - - Alfva - i preggoland!:

Aj aj aj! Stackarn! :( Tur att det gick över i alla fall! Svårt med ett kalas utan mjölkprodukter. Fast kladdkaka funkar väl i så fall? Och säkert såna typ av muffins (med lite frosting på?)

Hoppas det inte kommer tillbaka!

#4 - - Annelie:

Stackars prins Theo!! Måste ha varit fruktansvärt!! Stackarn!! Hoppas det inte kommer tillbaka!!



Kram

#5 - - Emma:

Fy vad hemskt skönt att det slutade bra

#6 - - Johanna:

åh stackare.... hoppas han inte har ont mer nu... :)

#7 - - Veronica - mamma till Denver:

Stackars =(



Inge problem alls att baka mjölkfritt, här gör jag det hela tiden eftersom jag är allergisk mot mjölkprotein ^_^* vill du ha nåt tips så är det bara att hojta till! Hoppas Theo slipper få ont igen! Kramar

#8 - - Helen:

Nej inte så att det tar överhand i typ bullar eller sockerkaka eller så.



Om du tänkt dig tårta så är nog Carlshamns mjölkfria vispgrädden bäst, dock så är det SVÅRT med gräddtårta osv men om du menar i mat så har du både Imat (oatly) och Alpro Soyagrädden som är bra.



Den kokbara marsansåsen är oxå mjölkfri och den kan du använda alpro soyamjölken till så får du marsansås eller kräm, vill du ha en annan vaniljvisp så är Oatly färdiga (i grön tetrapack) jättebra''



Du kan baka det mesta mjölkfritt är igentligen bara gräddtårta som jag gett upp om :P



Kramar

#9 - - Maria:

Men stackars liten:-(

Tur att det inte var något allvarligt & hoppas att det inte händer igen!



Kram kram

#10 - - Fnulan:

Men lilla lilla söta.. vad jobbigt!!!!

#11 - - Anna:

Stackars liten! :( Skönt att det gick över och hoppas han slipper samma igen. Fy vad obehagligt för er alla! Det finns en hel del att baka utan mjölkprodukter så det löser ni nog :)



kramar