Inskolning dag 2

Igår hade vi första dagen på den nya förskolan. Theo gick in själv och stack iväg från mig. Kändes ganska så bra. Han lekte en hel del där, han pyssla och gjorde ett eget halsband. Han var så stolt. Runt lunch fick han dock myror i brallan då han kasta i sig maten och ville tillbaka och leka. Han fick sitta och vänta och det uppskattades inte! Hade med mig Freja under hela dagen och det gick kanon fram till lunch. Hon roade sig själv och var redo för förskolan hon med. haha! Däremot runt 11 så vart hon trött, hon brukar ju sova då - men det va för mkt å se etc, så hon somnade inte. 12,15 slockna hon innna ja hann börja köra hem. Hon va helt slut.

 

Idag så tog mannen inskolningen. Tanken var ju att jag skulle ta den. Men att Freja skulle få stanna hemma. Hon orkar inte med en hel dag och Theo behöver uppmärksamhet från oss, inte att Freja tar över ((tex då hon måste äta lr då hon måste sova). Så då sa vi först att jag skulle gå dit och Freja fick vara hemma med mannen. Men eftersom hon  är lite fast vid mig, ammandet, så kändes det som om det skulle bli lite väl rörigt om jag va tvungen å gå hem etc. Så nu vart jag hemma.

 

Ska försöka få lite nytta gjord idag. Ska hämta ut paket, åka och handla lite matgrejjer och sen handla lite kläder till dagiset. Måste försöka fixa en fotobok, städa och sen har ja tvättstugan. skriva inköpslista för det som ska inhandlas till kalaset. pjuh! undrar om ja hinner med någe idag..

 

 


Mina fina kommentarer
Postat av: Veronica - mamma till Denver

Åh, hoppas ni kommer trivas bra med nya förskolan! Och att Theo fortsätter tycka det är kul att vara där. För Denver gick det jättebra till en början, men nu när han har börjat inse att han inte ska tillbaka till sitt gamla dagis är han lite ledsen =/

Kramar!

Postat av: Emma

tack så mkt gumman. Är Theo en liten lego pojke:)? Han verkar tycka om Lego väldigt mkt:) kram

2011-11-22 @ 10:16:48
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hoppas det går bra på Inskolningen idag också. Bra att ni kunde lösa det så ju =)

2011-11-22 @ 11:53:16
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till tre små troll

V skönt att det gick så bra :)Sv: Visst är han en riktigt liten going :)

2011-11-22 @ 13:20:17
URL: http://neccin.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: