Halsfluss...?

Medans gosarna myser på, så sitter ja här å tycker synd om mig själv. Hemsk mamma jag är. Vi hade planer i eftermiddag, vi skulle ut och leka. Men jag sätter stopp för det. Hade ont i halsen i natt och imorse. Å innan alvedonen kom i kroppen imorse så kunde ja inte prata ok. Sen börja det lossna och ja hade mindre ont. Men så vände det någonstans och det värker till förbannelse. Kan inte käka, svårt å prata. Så då fota ja mina mandlar å fyyyyy fan va dem ser ut. Så jag sitter nog här med halsfluss. Jag har ju haft så mkt halsfluss i mitt liv, så om detta inte är det så vet ja inte vad det annars skulle va. Känner mina svällda lymfkörtlar med på utsidan på halsen. aj! öm!

 

på det så börjar ja få mer feber. Känner hur det värker i ögonen å kroppen. suck. Ja som trodde ja va ok igår.. Men ja. mannen är borta heeela dan idag. han har även möte på kvällen. så ja måste ut med packet å hunden iaf. på det är Freja kinkig idag och har alvedon i kroppen hon med. Men hon lyckades sova hela fem min här, då hon hosta å höll på å spy - sen somna hon aldrig om. Så det kommer ju tvärdäcka en dam här snart tror ja. Gahh ja e trött!

#1 - - Louise mamma till Hugo:

Hej hej



Stackare, som om ni inte har haft nog.



Var helt säker på att jag hade svarat dig men kan inte hitta kommentaren. Så bäst att svar igen.



Förstår att du inte vill ha den när hon snart är uppe i maxvikten. blir inte alls besviken. sådant som händer oroa dig inte.



Krya på er där hemma och ha en bra start på veckan.



Kramar

#2 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Usch då :( Hoppas du blir bättre snart å inte smittar dina små.



Kram!!!

#3 - - Cissi:

Typiskt att det alltid är när man är själv som man blir riktigt sjuk, och usch så sjuk man blir av halsfluss, har alltid haft lätt att få det..

#4 - - britta bloggar:

Åhnej stackars dig!!

#5 - - Emelie:

Har du skaffat dig penicilin nu då? STackare, det som smittar också, hoppas hela familjen slipper det!!



Kram

#6 - - frida:

Vilka sötnosar, älskar att se syskongos. Mina är så ogosiga för tillfället