3 års kalaset närmar sig..

 

Alla bilder tillhör Kalaspinglan.se – allt för barnkalas och maskerad

Det är november månad nu. Detta innebär att Theo fyller hela 3 år! Jaiks! Vad har hänt med min lilla grabb? Den 26e är det kalas och i år har Theo själv fått varit med och bestämma vad han vill ha. Inne hos Kalaspinglan.se kan ni hitta allt för maskerad och barnkalas. Finns hur mycket som helst där inne. Trodde att Theo lätt skulle välja i mellan Djungeltemat eller Toy story, då det är dem han sagt tidigare. Men det var nog tur att jag inte beställde i god tid (som jag brukar), för nu är det Bilar för hela slanten!

 

Det bästa med Kalaspinglan är ju att det finns så mycket att välja mellan, så Theo kunde ju verkligen välja och vraka. Finns något som passar alla. Jag tycker däremot det var synd att jag inte hann beställa någon maskeraddräkt därifrån. Theo hade ju maskerad på dagis i fredags. Men vi fick reda på det så sent, så det vart verkligen en sista minuten handling. Väldans synd. Kalaspinglan har ju allt för en lyckad maskerad.

 

Kalaspinglan.se finns på facebook med. Just nu pågår en tävling där inne, där ni kan vinna ett kalaspaket + oblat! Så hoppa in där, så får ni länken och hur ni kan tävla om detta.

 

#1 - - ✫Familjen Bus✫:

Superfina saker :)



jepp! igår var 1årsdagen... Hihi min lilla flcika växer fort :(

kram kram