We R Family..

Fler bilder hittar du här: http://www.flickr.com/photos/loppis/ (där dessa kommer ifrån).

Var ju på we R family igår med Emma och Johanna. Va sen som alltid nu för tiden. Verkligen super hemsk på att passa tider nu, alltid något som händer när man ska iväg. Minns förut, då va ja alltid i tid till allt. Va hände :P Kom iaf i tid till själva eventet, alltid något. :) Pop hade visning och Jenny och söta A va där och var med i modevisningen =) Alvin va på upptäcksfärd, rev själva tyget från podiet *S* rota i nåns väska etc. Fullt ös. Han va väldans intresserad av mumintrollen med =) Freja sov som en stock. Bjöds på bonaqua och sushi.. Allt för föräldrar var där, polarn och pyret, in the pocket baby, yasuragi kids, silja line och tokfransar.

Fick som vanligt en goodie med en massa saker i. Sen var jag och Johanna och hämta oreo cookies (fy farao va ja har käkat dem *mums*), fick söta skedar och en bitring i form av ett halsband. Va kanon som vanligt där och träffa alla mammor och så. Även Andrea som ja missa på mammagalan. Men det va lite väl varmt där inne måste jag säga. Va helt mosig i huvudet då jag gick därifrån.. Sen va ja slut resten av dan.. :P
#1 - - Anna:

Sv; Haha..tack...nej en dag så fanns bara motivationen där och då J*lar ;)

Då är det allt eller inget =D



Ni verkar haft en bra dag igår och va sugen jag blev på kakor nu bara för det haha..bäst att gå och sova.

Kram

#2 - - Anna:

När barnen ska med är jag också dålig på att passa tider. Jag har varit en sån där som alltid är lite tidig men numer är man rätt ofta sen.



Verkar ha varit ett trevligt event :)



Kramar

#3 - - Jennyn:

Ni var så fina! Nästa gång ska vi inte modella, då ska vi hinna pratas vid mer!! Kramar till er vännen och ha en underbar helg! <3

#4 - - Annelie:

Fina ni är!! :) Va roligt med tillställningar hit och dit!! Tänk vad man missar när man bor ute på vischan sesådär 35 mil från storstan ;) :)



Ha en underbar helg!!



Kraam