Trollskogen..

I fredags så tog jag med Theo till trollskogen. Vi har ju inte varit där på ett tag och i tors så lovade jag honom det. Såklart vart det den dagen Freja skrek som värst och det var noll vila under dagen. Men jag tog mig iaf dit med honom och vi va väl ute i 1½ timme iaf. Sen sluta herrn å lyssna totalt och jag tröttnade. Sköter man inte sig ska man inte vara ute å härja.

 

Freja lyckades vara hyfsat tyst medans vi va där. Fick väl mata henne några ggr och så, men annars så funkade det. Hade tagit med mig mellis å så. Vi åt ute i solen. Kändes mysigt. Efter det så fick Theo vaxproppar i öronen å lyssna inte ett skit. Han försvann på upptäcksfärd långt in i skogen och ropa hjälpte då inte. Så jag fick be en annan mamma titta till freja medans ja sprang efter honom. Ställde honom på åkbrädan och så rullade vi hemåt. Men när han lyssna å va snäll så va det ju inga problem och han hade det jätte skoj. Önskar bara denna trots han är inne i ska försvinna, trappa ner lite iaf. (å detta är inget som kommit nu efter freja kom utan det börja i somras och har trappats upp sen dess. Han är ju så förbannat snabb å stark med, så det gör saker å ting jobbigare).

 

#1 - - Eva:

Vad roligt ni verkar ha haft det =) sådana ställen skulle jag önska att det fanns närmare oss med. Eller så finns dom utan att jag vet om dom.



Det skulle ju ibland vara bra med knä och armbågsskydd men tänk vilken syn att se alla småkillar mellan 2-6 år i den mundering samt hjälm :D

#2 - - Mamma Russin:

så fin han är i rött..:)



kram igen..

#3 - - Martina:

mysigt med trollskog:) trist att theo sluta lyssna dock.



möblerna vi skruva ihop var ett vitrinskp en billy bokhylla med glasdörrar, en tv möbel och sen trä hyllor som står ute i garaget:) kommer lägga upp bilder senare i bloggen:)



hoppas allt är bra

#4 - - Mrs D:

ibland bara slutar öronen på gullungarna att dfungera. konstigt.



men kul att ni kom iväg och så himla roligt med en trollskog :D

#5 - - Anna:

Vilka underbara bilder! Freja är så söt. Theo med såklart :-)

Jag längtar också tills trotset försvinner. Här hemma har det hållit på galet länge med och trappas upp för honom med. Jag är så skraj att det inte är tidigt treårstrots för det sägs ju att det ska vara värst :-S

#6 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

härliga bilder!! ^^



sv: ja, jag såg priserna sen, haha! svindyrt... så det där får jag fixa själv! e du bra på smink och hår? får hjälpas åt! haha!!

längtar tills på lördag! kram kram

#7 - - Jennie:

hahaha jo sånt känns ju igen. men ändå, man får alltid en känsla av harmoni när man kikar in hos dig :)



Kramis

#8 - - Emelie:

sv:Ja fy för tänder!!



Tycker nog Theo var det sötaste skogstrollet haha den andra var himla stor och full haha :-) Va modig han var som satt på det"!

#9 - - Mamma till William och bebis i magen:

Godmorgon gumman.

Jätte söta bilder som vanligen på sötnosen..Mysigt med en troll skog för de små.

Ha en skön tisdag.kram kram

#10 - - Madde:

Dem där vaxpropparna känner jag igen...suck! Hur gammal är Theo??



Vi hade en super trevlig helg! en av dem bästa på länge tror jag! =)



kram

#11 - - Annika:

Vacker du är gumman! :)