Klädbyte..

Under galan så hade ja två klänningar på mig under kvällen. Börja med att jag leta och leta i butiker efter en klänning att ha på mig. Gick ju åt fanders. Är väldigt drygt att precis ha varit gravid och att man sväller av att amma. Man har inte sin vanliga storlek på långa vägar och ja klänning just nu va inte det bästa helt enkelt. Jag borde haft en tvådelad, men det va väldans svårt att hitta det i butik just nu (mest studentkläder). Tillslut så köpte ja en klänning på hm som ja iaf fick på mig, ja prova alltså bara 10 klänningar den dan som inte funka. Så iom att ja fick på mig den så köpte ja den ifall att ja inte hitta nån annan. vilket ja inte gjorde.

 

så kvällen börja och ja satte på mig klänningen väldans hastigt då det va kaos precis innan vi skulle gå till middagen. Märkte att den vart väldans kort då ja satte sig ner, hur stort arsle har ja inte nu då? :P Men det gick bra. Hade servetten i knät :P å så va vi ju bara damer där ändå.. Men när middagen var över så gick vi till rummet en stund. Jag behövde nämligen pumpa brösten för dem drog som gatan.. Eftersom mannen min hade hämtat freja strax innan middagen..

 

Så jag skulle ta av mig klänningen för att pumpa och klänningen sitter fast. Bokstavligen. Brösten hade växt så  mkt, så klänningen gick liksom inte över dem.. Man får ju smått panik då man inte kommer ur kläderna helt plötsligt. Emma låg och skratta på sängen och jag tänkte vart fasen har vi en sax! Men ja tråckla iaf in bröstpumpen i mellan klänningen där och lyckades pumpa ut en massa från båda brösten. Klänningen gick nu att ta av, pjuh!  Men då vågade ja fasen inte ta på mig den igen. Som tur va så hade ja min andra klänning med mig. Så den fick ja på med ett linne under (för urringningen vart hysterisk annars).. Sreja hemma under middagen.. så därför vart det två klädbyten *S* Hysteriskt!

 

#1 - - Helen:

haha förstår paniken men vilken tur att det löste sig utan att du behövde klippa sönder den. Båda klänningarna var jättefina :D.



Kramar

#2 - - Emelie:

Hahaha jag älskar detta!!!!