Nyklippt...

I fredags så köpte vi hem en hårtrimmer. Den ska vara anpassad för barn. Theo var super glad att han skulle få klippa sig. Han satte tom på sig den här blåa kappan som ni kan se på bilden. Något som han vägrar hos en frisör. Vi började klippa och det gick bra även om han slängde huvudet hit och dit. Men sen helt plötsligt så fastnade hans hår i trimmern. Va inge fel på trimmern va ja kunde se, men den fastna - gick alltså inte att fortsätta klippa honom. Provade på mannen och den fastna på han med. Så Theo vägra. Förstår honom. Dagen efter så försökte vi en gång till, men det funkade inte heller. Det är själva plastmunstycket som fastnar. Tar man bort den så funkar den ju igen. Men inte vill ja ha min son helrakad. Så det var därför det vart ett besök i kista i helgen för att fixa ojämnheten som vart. Minst sagt. Han såg helt jäkla galen ut. Hahha! Men nu är han nyklippt och fin!

 

Bilder från förra året då vi började åka till kista. Dem har en barnavdelning och där får dem sitta i bilar medans dem blir klippta. På det så får dem se serier. Från början fick vi muta Theo med kaka, men det behövs inte längre. Dem är dessutom bra och väldans snabba. Kanon!

 

#1 - - Annelie:

Sötisen :) Tråkigt att trimmern inte funkar som den ska!!



Min måndag var kanon :) Shopping i Karlstad!! Fick mig två par byxor från H&M och två toppar från Gina Tricot, så jag är ganska så nöjd :)



Jag kommer till Stockholm på fredan gissar jag. Blir lite tight om jag skulle komma på lördan. Ska bli riktigt roligt!! Längtar! Trots att jag kommer känna mig lite "borta" bland allt folk ;)



Kraam

#2 - - Pernilla:

Vad synd att det skulle krångla när det gick så bra...



Det är skönt när man väl kan gå lite längre promenader, men trist att man ska känna av det efteråt!!



Värken och det jag har fått i händerna heter Karpaltunnelsyndrom och det är ganska så vanligt att få. Inte vidare skönt, så hoppas skenorna hjälper sen som jag skulle få.



Jaa snart har ni eran dotter hos er, det går så fort ju. Ha det fint kram.

#3 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Jag satt precis och tänkte på att Max måste klippas snart! vi har dock inte gått till frisör med honom. jag har klippt honom själv. Det blev dock inge bra senaste gången jag gjorde det så sist han behövde klippas gjorde min mamma det. Tror hon får göra det denna gång också =)

#4 - - Emma:

Vilken tur att han är fin i håret igen:) De lär nog dröja innan Benja behöver klippa sig! Han har ju knappt något hår ju hehehe!!!!



#5 - - Emma:

jeap.. ja tycker vi borde backa tillbaka tiden o leva som förr.

#6 - - Jennie:

ja sådär är det här i sjöstan också,

skitbra med bil o film ÄVEN när man är 5 år kan jag tala om :)

Hihi



Snygg blev han också!



kram