Äntligen!

Så då var garderoben hemma. Yey. Äntligen, kan ja säga så? ja det kan ja fanimej! Men nu ska den ju monteras ihop med. Se hur många månader det kan ta :P Ska bara bli så skönt å kunna fixa med alla kläder, få bort kartongerna som mannen burit ner. Bara få det fixat å klart. Röja upp i Theo's rum å få ordning på kaoset.

Vi ville ha en mindre  garderob där inne. Alltså i höjd. Men när vi skulle gå å fixa plocklistan så säger dem att den utgått. Att alla garderober som är 2 meter ska utgå.. suck! Så det fick bli en likadan. Vi som hade tänkt att ställa lådor och så på garderoben. Nu fick vi tänka om. Inte allt för mkt, nu hamnar lådorna inne i garderoben istället. Men då blir det ju extra pengar på högre gardeob och sen extra hyllplan å så.. Aja.. En bit på vägen i rätt riktning iaf..

 

#1 - - Emelie:

Typiskt att den har utgått. Då blir man irriterad på sig själv för att man har väntat!

#2 - - Annelie:

Va härligt!! :) Spännande att få se resultatet sen ;)



Kraam

#3 - - Anna:

Tråkigt att den ni tänkt hade utgått men det blir nog bra ändå :) Jag skulle så gärna vilja köpa en ny garderob. Mina bröder har bott ihop och när de nu har köpt en lägenhet på varsitt håll så har det blivit möbler över. Min ena bror lämnade kvar sin garderob (jättefin i ek och med spegeldörrar) som jag hade sagt att vi ville ha vid flytten. Dock var den kvar i lähgenheten vid visning av den och de som köpte valde att köpa garderoben med lägenheten suck Ingen gratis drömgarderob denna gång :(

#4 - - N I L M A:

Så grymt snygg den var :)

#5 - - mamma till William:

Godmorgon gumman.Ja nu är det inte lång tid kvar inte för mig heller om man tänker efter.Ha en skön måndag.kram