Lördags...

Skruttarna i helgen. Dem busa å hade sig. Gick mkt mkt bättre än sist - dem lekte bättre ihop och bråka mkt mkt mindre om allt. Så jäkla skönt. Vi vuxna satt med Alvin i vardagsrummet medans dem flytta ner alla saker från övervåningen till undervåningen :P Inga problem alls. Gud så skönt. Bjöds på jätte god middag som vanligt och fika. Så skönt å slippa å laga mat. Gud va det uppskattas nu för tiden (det märker ja det).. Fick så fina presenter med.. hihi. Ska ta kort å lägga upp det imorrn....

 

Theo va helt apatisk då vi åkte därifrån. Satt bara å stirra ut i tomma intet *S* Jag va ganska så mör jag med. Det är jobbigt å sitta å bli bjuden på mat :P hehe..

 

 

ps) ja ligger som vanligt efter i kommentarerna! Ska försöka hinna med och svara på alla i morgon, så ja hoppas ni har tålamod för att det går så segt :P

 

#1 - - Malin:

Sv: Ja men eller hur?! Jag vet precis! Jag hatar när man inte kan komma på namn när man liksom vet precis vem personen är! :P

#2 - - Helen:

Å så söta dom är tillsammans :).



Håller med dig om att det är jätteskönt att bara kunna sätta sig vid ett dukat bord, tyvärr så händer det alldeles för sällan :P.



Ja filmen var riktigt bra, jättesöt och sorglig samtidigt.



Hoppas du får en bra dag.

Kramar

#3 - - En pojkmammas vardag ♥:

Gullungarna! Så skönt också att dom kunde leka utan att kivas. Det gör att mammorna kan sitta ner och prata lite mer i lugn och ro :)

Kram

#4 - - Angelica:

sv:Ja,bröllop är underbart! Nästan så man skulle vilja gifta sig i kyrkan också :)

#5 - - Emma:

Tack gumman! Tror du på de?! Ja är livrädd för ja vill inte benjamin , ja alla barn ska inte heller behöva dö.. ja vill inte min eller benjamins tid ska behöva dö på de sättet..

#6 - - Emma:

Hur länge tror du jorden kommer leva ? De är med hål i rymden o polarisen smälter , tror du inte de har nått som hör ihop med att världen håller på att gå under?!

#7 - - emma:

ehm kommer inte hiåg vilken radiokanal men tror deär rix fm eller mix megapol ja lyssnade på igår