Sötnöt, surnöt..

Theo mår mkt bättre idag. Ingen feber på hela dan. Så ja vet inte va den där febern han hade i sön kväll å igår va bra för? Så han går troligen till dagis imorrn. Måste väl säga att det är skönt. Får han aktivera sig lite. Jag har inget emot att han är hemma å så, det går kanon. Men som idag så skulle ju hunden ut mitt på dan och han ville bara inte gå ut. Lätt å försöka klä på honom alla kläder och ytterkläder då man knappt får på sig sina egna skor etc. Ja va helt å hållet slut å flåsig då ja kom utanför dörren med en super sur son. Tur att ja kom runt ett varv här å Ludde fick iaf springa av sig lite. Kul när höger sidan inte ville hänga med idag med. Allt på en gång. Bara å vila några timmar imorrn skulle inte sitta helt fel. Men vi får se...

#1 - - Mamma Russin:

hej hopp..



så ni har sjukstuga ni å? pust attan vad det är tråkigt med feber.. Stian är inne på sin 3dje dag nu.. :(



förstår att det blir ett väldigt bestyr när vovven ska ut med..:(

hoppas det blir dagis i morgon då, kramkram

#2 - - Anna:

Att gå ut med hunden när sonen är sur är ingen höjdare nej. Usch vad jag grämer mig ibland för hundpromenad med barn. I alla fall nu när man är höggravid.



Jag har egentligen en typisk "pojkmage" som bara putar rakt fram som med Alexander. Dock "hänger" den mer nedåt än den gjorde med Alexander. De som inte sett hur jag såg ut med Alexander gissar på pojke. Min mamma och svärmor tror pojke :) Jag tror också pojke så ska bli spännande att se vad det verkligen blir :)



Tack för kommentaren om vikten :) Jag tycker inte det syns nu att jag gått upp men minns att det syntes när jag fött barn förra gången. Då blev allt annorlunda i proprtioner och kilona syntes mer.



Har väldigt lätt för att ta upp järn ur kosten. Med Alexander hade jag 135 i vecka 37 och då behövde jag inte ens fundera på vad jag stoppade i mig. Min nuvarande bm sa vid inskrivningen "Jaha, du är en sån där kvinna", haha. Tror det hade dippat sist eftersom jag var sjuk. Sen är ju järnlagret sämre än sist då jag förmodligen inte hunnit bygga upp det mellan graviditeterna så därför inte lika högt som med Alexander.



Bättre att vila än att känna att man måste göra saker när kroppen säger ifrån. Skönt att läkaren kunde se att molvärken inte påverkat något. Har de pratat något om vad de gör ifall förlossningen skulle starta naturligt innan din planerade dag för snitt?



kramar

#3 - - ★Fam. Bus★:

Hihi så söt! :)

#4 - - Johanna:

sån feber är ju bar strörig.... förstör mer än gör nytta!



#5 - - N I L M A:

Vad skönt att det har gått över :D

#6 - - emma:

ja ibland blir de en kamp när man ska klä på dem små och dem är ju inte direkt samarbetsvillig då så de blir som en träningslektion:P



Vad skönt att han inte har feber mer:) kram

#7 - - Maria:

Usch vet verkligen vad du menar med att klä på en unge som inte vill. Fick vara med om det senast igår när jag hämtade Oliver på förskolan, han totalvägrade så det fick bli att klä på honom medan han vilt protesterade, och shit så trött jag var när jag ÄNTLIGEN hade fått på honom kläderna. Hoppas dock att det går bättre idag när jag hämtar, det tar verkligen på krafterna att behöva ta den kampen igen.

#8 - - Anonym:

söt :)

#9 - - britta bloggar:

Åh det är alltid svårt att vara hemma med dem när de är nästan så friska att de kan vara på dagis men inte så friska att de orkar leka och göra saker som vanligt... Här leker vi med trolldeg för första gången - en hit!

#10 - - Maria:

HaHa, han ser verkligen ut som en liten surnöt på bilden, men helt galet söt sådan:-)

Har har vi också diskussioner varenda gången ska ut...jobiggt att ta på sig kläder, jobbigt att gå osv.

Men när vi väl kommer ut får jag knappt med mig ungen in igen!



Kram Kram

#11 - - Linda Olsson ♥:

Sötisen! Hih, det är inte lätt när de inte samarbetar, och jag förstår att du blir helt slut! Passa på att sova lite sen när han är iväg till dagis! :)

Kramar

#12 - - Frugan - 17.7 kg kvar:

Ja jag har öppnat den igen efter överrenskommelse med vissa personer.



Men gumman då, vad är det då???

Finns här.

Kram