Söndag

Idag är det en seg dag. Vi skulle ju iväg på lunch men jaa vi va ju hos läkarn igår igen. Theo har nämligen fått en massa prickar. Såg liksom inte ut som virusprickar eller någe, så vi ringde för å fråga vc, men vi fick en tid innan vi ens hade pratat klart. Åkte iväg till barnens hus för å hämta upp en babybox och sen kolla på en easy rider till vagnen. Den satt som en smäck (vilket ja förstod då Hanna hade en likadan på sin emmaljunga). Hann inte sätta på den förrän Theo stod där och såg glad ut. Så den fick följa med oss hem. Dock så behöver ja väl övningsköra tror ja *Asg* Inte van å ha Theo ståendes där. Men smidigt är det ju.

 

Hem och la Theo för en vila och sen iväg till läkarn. Han sa att det berodde på bakterier och att vi skulle fortsätta käkak pencillinet plus käka tavegyl. Medicin matandet har gått super bra. Dock så är Theo så jäkla rolig för att när ja ta fram flaskan så säger han till mig att inte glömma sockerbiten. haha.

 

Igår kväll var vi hos mamma och käka och kolla melodiefestivalen. Idag är det som sagt var lugnt. Theo sover för tillfället. Sen ska vi troligen en snabbis till ikea. Beroende på hur Theo verkar då han vaknar. Grannen ska till ikea, lr ja handla en garderob dem med - så vi tänkte dela på frakten hem. Är ju ändå samma våning å så. Kanon isf. Men vi får se helt enkelt..

 

Mina tävlingar som är igång:

Klicka på bilden för att komma till respektive tävling.

 

#1 - - Pernilla:

Trist att han fortfarande inte är riktigt kry men ni verkar ha haft det ganska så bra ihelgen ändå =) Kram

#2 - - ★☆♥MARIE & NOEL&MATHEO♥☆★:

Sa ju att Easy Rider skulle funka... Vilken tur! =)

#3 - - Liw:

Stackars liten, hoppas han kryar på sig.

#4 - - Martina:

va kul att han vart stolt över att stå på brädan kommer ju gå kanon då:)



va söt mage du har vännen och förstår att de börjar bli spännande nu med den lille:D