Kaotiskt...

ja man kan ju undra va ja gjort eller hur? Kliade mig i skallen och tänkte, men så här skulle det ju inte se ut.. Det är rensning på hög nivå. Detta beror på att garderoben äntligen är uppe i Theo´s rum. Nu ska alla kläder å sånt in. Dvs galgarna skulle fram tex. Sen kläderna. Sen datorn flyttades på. Kartonger står överallt. Å energin tog slut. Men suck! Ska fortsätta ikväll...

 

Garderoben är iaf på plats. Alltid något. Theo´s kläder å lillskruttans ska in. Det känns ruggigt skönt, sen får man ta resten allt eftersom. Det är iaf på väg åt rätt håll.. Även om det är kaotiskt minst sagt just nu..


#1 - - Anna:

Det brukar ju kunna bli kaos innan det är organiserat :) Hoppas du känner ork att fortsätta men annars går ju inte röran någonstans eller hur? ;-)



Jag har massa känningar i magen så hoppas det kan bli bebis denna vecka. Känns ju som att jag börjar gå på övertid i morgon eftersom Alexander komma denna dag i graviditeten...



kramar

#2 - - Kirsi- mamma till Alex och Wiggo:

Ååh vad flitig du är :) visst blir det kaotiskt till en början, men ack vad skönt det är att få iordning sen då!! Jodå det är bara bra med mig, funderar starkt på att starta upp en ny blogg snart, saknar det verkligen :) mycket som hänt det senaste ju.



Hoppas allt är bra med er :)/ kramar

#3 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

Glöm inte vila emellanåt med vännen!

#4 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

haha! oj, vilket kaos... men det blir nog tokfnt när allt är i ordning ska du se! ^^

blev det Freja som lillsyrran skulle heta??



kram kram