Bamba!

För ett tag sen så vann jag en tävling. Fick presentkort hos Bamba. Klickade hem pussel och memoryspel med toy story 3 som lillemannen älskar. Sen beställde jag även ett lejon och tiger från Schleich. Tror Theo kommer att bli mkt nöjd över dessa saker. Får se då han kommer hem sen.

 

Ville iaf skriva lite om Bamba. Jag tror inte jag mött NÅGOT företag överhuvudtaget som har sån service. Jag beställde varorna och vaddå 10-15 min senare så var allt packat. Nu tog jag avhämtning då jag inte bor så långt därifrån. Men åkte aldrig dit i förra veckan och hämta paketet då Theo var sjuk. Då på fre så ringer en kille från Bamba, kan tro att det var Anders som är ansvarig för nätbutiken och frågar om jag ska komma in och hämta paketet på fre. Han tänkte nämligen gå tidigare och ville bara försäkra sig om att han kunde det. Vart så paff, men ändå glad. Sjuuuukt trevlig. Så trevligt ju att kolla om man hade tänkt att komma in eftersom han skulle åka. Vilka gör det liksom? Jätte snällt.

 

Idag åkte mannen till Bamba för att hämta sakerna efter han lämnat Theo. Och mannen kommer tillbaka och säger, men gud vilken trevlig människa. Riktigt trevligt att handla där, bra bemötande och allt. Min man är inte direkt överdrivet lättflirtad när det gäller sådana saker ;)

 

Tycker bara det är så trevligt då människor/företag är sådär. Ville bara lyfta fram det lite extra på bloggen! Tycker dem förtjänar det!

 

Lägg gärna till dem på facebook: Bamba på Facebook så får du koll på vad dem pysslar med och lite mer erbjudanden och så =)

#1 - - Angelica:

oj,gick du upp så mycket på så kort tid. Försåt att det var jobbigt.!

Då håller vi tummarna att det inte blir så den här gången :D



Bamba har super bra service!

Snabbt som attan går det!

#2 - - Martina:

va härligt med bra bemöttande och service...sånt betyder vedkligen mycket när man är en kund:)