Jiiihaa!

Så happie! Jäkla problem vi har haft. Vi var och kikade på vilken storlek Theo skulle ha på sina skor. Ja har ju letat och letat på nätet och inte hittat hans storlek. Inte heller har ja hittat dem i butiker (å ja har varit på några). Men så snubbla ja in på en butik och där fanns EN kvar. yey! Den fick viiii... så den är på väg hem nu. Har ju provat en massa i andra butiker, men Theo har sån bred fot, så det gör det lite klurigt. Allt passar inte, men kavat gör. Så ja hoppas att den dyker upp i nästa vecka,  så att stackarn inte svettas ihjäl.. Gosen.. Yey yey yey, glad ja är..


Mina fina kommentarer
Postat av: Eva

Snygga. Vi har ju med det problemet men kavat säljs inte här där vi bor i Norge iaf. Så vi använder ponny på Oskar och dom fungerar superbra.

Postat av: Annelie

Verkligen snygg!! Måste hitta sandaler till Tilde och Molly också!! Svettas snart fötterna av sig... Hej fotsvamp liksom ;) Så oftast får de vara barfota nu, har ju annars bara tennisdojjor och "basketkängor"!! Liiite väl varmt för det nu känner jag!!Hoppas ni haft en härlig helg!!Kraam

2011-06-12 @ 00:56:11
URL: http://redtulip.blogg.se/
Postat av: Anna

De såg jättefina ut :) Alexander har också breda fötter. Sen har han väldigt korta fötter så det är svårt att hitta skor. De flesta skostorlekar börjar liksom på 24 om man ska handla i affär och han har 22. Pax och Kavat fungerar bra för Alexander.

2011-06-14 @ 10:43:27
URL: http://ambi.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: