Gos Theo

Från i lördags då han lekte i poolen här utanför med grannens unge. Tror det vart bad i nämre tre timmar, haha! Badtokiga unge!

 

Kvällen spenderas med att slösa så lite energi som möjligt. är fortfarande sjukt trött med huvudvärk. Kände mig aningens dålig på eftermiddagen - men ja hoppas det är något snabbt övergående. Ska bädda ner mig i soffan med kidsen och hoppas på en bättre morgondag..

 

 

#1 - - Emma:

Vad härligt de ser ut att bada:)

#2 - - Helen:

Usch vad jobbigt att må så där dåligt, hoppas du mår bättre imorgon.



Kramar

#3 - - Maria:

Vad stor Theo har blivit, fina killen:-)

Krya på dig!!



Kram Kram

#4 - - Anna:

Härligt att han gillar att bada :)



Alexander var jättevaken som bebis. Jag har fått två pojkar som knappt sover som bebisar. Minns att alla andras bebisar sov och sov medan Alexander var vaken. Gabriel är vaken vad jag än gör känns det som. Idag har han haft en sovdag och då börjar man ju undra eftersom man är så van att han bara är vaken. Minns dock att Alexander hade så ibland med. Gabriel vill ligga med och titta. Börjar gå bättre på mage nu. Han är så grymt stark så ligger och tittar sig runt. Han gillar mest att stå. Kan bli så förbannad om han inte får stå. I vagnen måste jag ofta fälla ner så att han ser ut. Kan vara nöjd med att ligga om det finns mycket att titta på. Babygymmet kan fungera bra i 10-15 minuter ibland. Kan vara räddande för min del ifall jag måste hjälpa Alexander eller få undan ngt.



Pax finns på många vanliga skoaffärer. De har bra kvalitet med. Tror du kan hitta nästan var som helst. Vi har Pax på både sandaler och gympaskor till Alexander.