Stora tjejen...

Skruttungarna igår

Freja växer som det ska, om inte mer än som det ska. Herregud va lång hon blivit.. hon har gått upp ett helt kilo på en månad och väger nu 6360 gram och är 62 cm lång! Dvs hon har växt 5,5 cm sen förra mätningen.. sjukt, men det syns..!

 

Hon ler bara mer och mer och har roliga ljud för sig. Däremot inga skratt. Hon skiner som en sol då Theo pratar med henne. Så mysigt! Vet inte om hon har hittat sina händer, kan va så.. Men hon tittar mest på sina fötter. Ser så jäkla roligt ut =)

 

 

#1 - - Annika:

Finisarna!

#2 - - Helen:

Vilket underbart kort på dom :D



Kramar

#3 - - Anna:

Det går ju så fort! Grattis Freja på 3-månadersdagen! Vad hon har växt :-) Jag har ångest för jag började använda strl 4 på blöjor idag :-S Har behövt byta ett tag visselrigen men ville använda upp alla treor men idag när jag faktiskt satte på en 4:a kändes det så läskigt. Speciellt när jag läste om en tiomånaders i en annan blogg som använder 3:or än.



Gabriel har inte fått sina sprutor än. Är lite irriterad på att vi fick en tid för det först den 19:e juli med tanke på att han är närmare 4 än 3 månader då...



kramar

#4 - - Sofia - Wilburs mamma ♥:

Ja det är jätteroligt att prata dop :) Imorgon ska jag ringa och prata med prästen och pyssla klart inbjudningarna. Nu känns det som att jag börjar ha koll :)

#5 - - Anna:

Gabriel kan numera rulla skulle jag vilja säga :) Han gillar ju att ligga på magen och golvet. Dock inte jämt. Han är också en sådan som gärna sitter och står. Använda kroppen vill han göra kan man nog säga i alla fall. Det ska alltid hända något.



Vet inte varför vi fick en sådan sen tid men antar att det är semestertider. Kan inte förstå det annars.



Trist att det var så kallt i vattnet på Furuvik.

#6 - - Annelie:

Sötisarna!! Va Goa dom är!!

Kraam