Mysiga ungar...

Skruttisarna imorse

Idag tog vi sovmorgon. Har sovit som en stock i natt! Hur skönt som helst. Freja somnade runt 22.30 igår och jag precis efter henne. Vaknade 03.45 av att hon muttra till. Hon brukar alltid sova till 4 så ja trodde ja skulle mata henne. Skynda mig på toa och sen tillbaka, men då sov hon igen som en stock. Tänkte att hon vaknar väl snart, så jag låter henne sova tills dess. Ja somna och vakna av att hon ville ha mat. Tänkte, ja men det va en stund då. Kolla på klockan och den stod på 6.20!! Vet inte hur hon lyckades sova så länge utan mat i magen. Hon åt och somnade på mig. Va ju inte meningen att ja skulle slockna direkt, men vi sov gott vi två. Vaknade upp av att hon sträckte på sig 8.50. Ingen annan va vaken förutom hon och jag. Vaknade pigg med med hemsk huvudvärk. 

In å byta blöja på skruttan och 9.05 kom Theo upp med sitt nya tillskott Lejonet. Vi satte oss i soffan och mös och lät pappa sova vidare. Freja med sin kossa, Theo med sitt Lejon. Så söta. Freja blir så glad då Theo pratar med henne, man ser hur mkt hon tycker om honom och Theo henne. Underbart mysigt!

Just nu så sover hela familjen igen, förutom jag då. Tar det lugnt och går och plockar å har mig. Perfekt. Lugnt och skönt verkligen. Känns som om det behövs med tanke på veckan som väntar en.. =)

#1 - - Eva:

Låter som en underbar morgon/fm. Jag undrar när det kommer hända här hemma jag längtar verkligen efter sovmorgon.

#2 - - :*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*::

Sötnosar!



Kram Camilla

#3 - - Pernilla:

Jätte söt bild och vad skönt att ni fått sova en hel del =)



Här är det matningen var 3 timme ungefär, är inte allt för pigg när man går upp. Men man gör ju allt för dem små liven <3

#4 - - Hanna:

jisses va härligt med så lång sovmorgon!! :-O brukar han sova så länge? lovely!

så söta ihop... och SÅ himla lika! haha... sjukt! ;o)



massa kramar!

#5 - - ✫Familjen Bus✫:

Så fint du har fått det i headern!! :)



Himla gulliga barn du har! Såg en sån söt bild på Meja och Theo precis. Hihi om de forstätter sådär så kanske de bliri ett kärlekspar om några år :) hihi



Rösta gärna på lilla Maja i Mykidoos tävling på fb!



https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150232553543860.332837.248699053859



Många goa kramar och ha en bra helg1

#6 - - Annelie:

Va härligt med sovmorgon!!

Håller med Hanna, Theo och Freja är grymt lika!! Såå himla söta!!



Kraam