Lugna dagen..

Älsklingarna igår ♥

Känns som om jag gör en massa, men ja gör ingenting :P hah. Eller jo det gör ja ju. Byter blöjor, matar, lagar mat, satt på en diskmaskin *wow*.. sånt gör ja ju. Man hinner inte med ett skvatt. När den ena sover så vill den andra något och tvärtom. Nu sover både mannen och Theo - men Freja är vaken och vill inte sitta ner, stå ska det va. Hinner inte plocka undan som va planen nu då dem sov..  För att Freja inte sover :P Idag blir det lugnt hela dan. Först tänkte vi åka och bada, men vädret va inte sådär jätte skoj imorse. Grabbarna va ute å lekte istället.. Så vart planen å städa å plocka upp allt kl 16-22 har vi tvättstugan. Kommer att behövas för jäklars va tvätt vi har??!!

 

Så mkt packning som ska upp nu. När vi lassa av allt från bilen igår så undra grannen om vi varit borta två veckor på gotland. Ja sa nej vi va borta fyra dar. Gissa om alla tokskratta. Förstå hur mkt vi hade med oss då :P Men ja vet faktiskt inte att ja packade ner något onödigt. Kan inte komma på något. Men idag ska allt tvättas, därav dubbelpass. Skönt å få det överstökat. Måste även åka och fylla på kylskåpet. Vi handlade ju inget hem pga att vi skulle bort. så onödigt då. Men nu står det å är tomt..

 

Nej nu vill Freja upp igen =)
#1 - - Johanna:

Vilken fin bild! :)

#2 - - Anja - 17 & mamma!:

SV: Jaa, den är superbra, hur hon än ramlar hamnar hon inte under vattnet, utan på kanten istället, haha. :)

#3 - - Anja - 17 & mamma!:

SV: Det tycker jag med, så slipper man sitta å vakta varenda sekund! :)

#4 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Underbar bild <3

#5 - - Viola, 22-årig tvåbarnsmamma:

svar: När bilden togs var vi i Sölvesborgs centrum kan man säga :)

#6 - - britta bloggar:

VIlken mysig bild!

#7 - - Johanna:

jag har haft dte kanon, kom hem sent igår :) är med helt slut... :(

#8 - - Nilma:

Hihi, fullt ös,medvetslös!

#9 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Ja, liseberg är ju super kul :) Det var lite synd bara att vi fick vänta så länge på alla karuseller... Runt 45 min på nästan alla... Utom barnkarusellerna då :)