Än så länge..

Köpte en liten korg igår för ynka 20 kr. Har ju ingenstans att ha mina lökar etc.. Så ja köpte den och den funka prima! =) Tänk va en liten grej kan göra en mkt gladare *S*. Tragiskt. Men mina lökar är nu samlade.. Plus lime..

 

Klickade även hem lite grejjer från Nova Star för nån dag sen. En ny fleece och en snygg mössa. Så nu är vi nästan laddade inför våren. Nääästan. På överkroppen iaf. Tror det är det paketet som kommit nu, så ja ska väl upp och hämta det.

 

Mina älsklingar. Dem är så mysiga tillsammans.. Bara älskar då dem myser med varandra. Smälter mitt hjärta totalt. Å igår då dem busa och Theo skratta sådär hjärtligt. Mysigt det är =)

 

Theo är förresten bättre idag och jag kan även avslöja att med 100% säkerhet så är det hans sista tänder som kommer nu. Bad honom gapa igen och denna gång så lyckades ja se den skruttiga tanden längst bak som är på g igenom tandköttet.. Än så länge är han dessutom feberfri. Men kommer att vara hemma resten av veckan och mysa med mig =)

 

#1 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Wiie, då blir det hajar imorgon? Meja kommer att bli såå lycklig :D

#2 - - Amanda:

Vilken bra idé med en liten korg för lökarna. jag har samma problem. Det känns ibland som dom är överallt UTOM där dom ska vara. :P Kanske ska spana efter en liten korg jag också. Var dessutom väldigt dekorativt. ^^



Nova Star har alltid lika fina kläder. Synd bara att dom är så breda. Dom sitter inte alls bra på Ludwig då han ju är lång och smal. :/ Speciellt fleecetröjan sitter som en säck potatis.

Vi har dock handlat hem fina fleece från Villervalla till honom istället så vi klarar nog våren bra här med tror jag. :)

Bebisen fick också en matchande filt till vagnen också den från Villervalla så nu jäklar ska vi ta långa härliga vårpromenader sen. längtar

#3 - - Jenny:

Jätte fin skål. jag måste oxå köpa min en skål för frukten när jag kommer hem.

#4 - - Pernilla:

Såå bra att han börjar bli bättre och såå mysig bild =)

#5 - - Linda Olsson:

Snygga kläderna va! :)

Skönt att höra att han mår bättre också!

Kram

#6 - - Johanna:

Skönt han mår bättre och det "bara" är tänderna!



#7 - - Johanna:

Javisst, ses vi där?

#8 - - Anna:

Visst är det skönt att de sista tänderna kommer/kommit. Jag tänker dock på att det snart ska börjas om igen med 20 nya mjölktänder på nästa, haha.



Hoppas ni får en trevlig helg!



kramar

#9 - - Emma:

vad skönt att ni fått reda på vad som låg bakom att han mådde dåligt. Skönt för honom att de sista tänderna är uppe. Måste göra ont.



Tror B har en period nu då han får massvis med tänder har ypptäckt 3 nya nu på under 1 månad o han skrev innan idag så tror nog fler är på väg.



Hur är de med magen:) köpt mkt kläder eller ni ska ärva mkt?

kram

#10 - - Caroline - Mamma till Noah:

Nova Star har så fina kläder =)

Sitter o funderar på en sån till Noah oxå, men vet inte hur dom e i storlek =/.



Vilken storlek har du tagit till Theo?