Baka baka.....

Mannen har sagt till mig att nu då vi äntligen har en bra kitchen aid så är det väl najs att baka vårt egna bröd. Å visst ska vi ju göra det. Har kikat på några recept nu och kommit fram till Rågbullar med russin i. Något jag tror att Theo skulle gilla han med. Vart ju lite extra inspirerad då Theo och jag satt och kika på Leila bakar igår. Tror Theo också vart inspirerad *S* Han älskade det programmet. Yey! =)

 

Ska iväg och handla alla ingredienser och även handla mat. Ni vet väl kanske förresten att på willys denna vecka så är det familjevecka. Så man kan ta tre pampers/libero/willys blöjpaket och betala för 2. Myyycket trevligt då blöjor är så förbaskat dyra.

 

Lite smått irriterad på mig själv att jag inte beställde hem grejjer till Theo då jag ändå var i beställningssvängen. Men dem hade inte uppdaterat så bra inne på barnavdelningen då tyckte jag. Nu har jag köpt fyra nya pikéer. Som jag letat efter dem. Jag köpte ju flera tlll Theo förra året, men dem är ju för små nu. Skönt att kunna byta ut dem nu. Fina färger hade dem fått in med. Plus att Theo är ju så söt i dem. hihi. Kom med en sjal oxå. Sen om Theo kommer att använda den är ju en annan femma. Han får ju för sig ibland att han inte ska ha vissa saker. Ja såsom halsduk, skjorta... Klickade även hem ett par shorts som såg så mjuka ut. 29,50 - var erbjudande på dem.

 

Det är ju clubdag på hm idag, vilket innebär 10% på hela sortimentet. Sen är det ju kod 8931 som ger dig 10% ända fram till söndag.

 

Är du clubkund hos Lindex så kan du ta del av denna värdecheck med på 50:-

checken hittar du här: http://www.lindex.com/Archive/PDF_Club/1103-hH7e4s-SE.pdf

 

#1 - - Jag och vårt fängelse:

Det är en väldigt sjuk människa som gör allt för att få info om mig och min familj. En väldigt trög person får jag lov att säga som inte fattar att det inte funkar.

#2 - - Lillemor:

Såå fina kläder! Ps. baka bullar! Det är så himla jobbigt att knåda degen och med din mirakel maskin kan du ju baka massa smarriga bullar utan att behöva knåda! Heaven!ds. =D förresten angående spis kommentaren du lämnat. Jag ska också sätta upp hylla när jag handlar en. Ska också handla mat då hon inte har någon. MEn vill helst ha trä mat och tyg mat då det är så gulligt. Men DYRT! haha. ovanligt. Hoppas ni får en bra helg och att vi kan ses! Kramar

#3 - - Johanna:

Ja supermysig, så köp säger jag!!! =)



Mellanrundan är för att man skall kunna få 4 semifinalister och få placeringsmatcher :) så det är viktigt och vinnn matcherna, vi möter serbien imorgon, kroatien på söndag och danmark på tisdag! :) de 2 bästa lagen går till semi och resten palceringsmatcher. Sen har vi poängen från grundomgången med oss från de lag som i mötte där och som gick vidare så 2 poäng, eftersom vi slog polen och förlorad emot argentina-

#4 - - Lisa:

Jag kan tänka mig att det är väldigt speciellt att få barn. =0)



Ja det håller jag med om, det finns inte alls lika mycket roliga kläder till pojkar som till tjejer. Och jag som ÄLSKAR Hello Kitty vill ju kunna använda dem, haha. (Till sambons förtret, hihi)



Jättebra att man får 3 blöjpaket och bara betalar för 2. =0)



Jag har rabattlappar både för Pampers och Libero, så jag får se till att köpa snart... =0P



Ja, både jag och sambon vill helst ha flicka, så jag hoppas BM såg rätt på rutin-UL:et, haha. Även hans syster och mamma hoppas på tjej, då hans syster bara har söner... =0)

#5 - - Veronica - mamma till Theo och gravid med nummer 2:

Under Theos graviditet så låg jag över 150 i järnvärde hela tiden som mest var de 165... kollade upp de efteråt.. men de visar sig att jag ligger högt och de är inget att oroa sig över - skönt det.



Nu har jag legat på runt 155.. dock sist besök var de 135... men de är ju lugnt ändå. Äter inga tabletter (får jag inte). Nu var de ju ett nytt blodprov man tog för att se depon på järn.. de visade också högt.. skönt att slippa äta tabletter...



Hoppas du får upp ditt värde!



#6 - - Helen:

Jag älskar att titta på Leilas program jag med, hon gör så härlig mat :D.



Hoppas ni får en bra lördag.

Kramar

#7 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

Nöjd med kitchen aiden? önskat mig en i present ju!;)

#8 - - Angelica:

ÅÅÅÅÅÅÅH,din fuskis.... den där bakmaskinen drömmer JAG om jue :)