Lite från helgen...

Min hund har flertalet ggr gått till fönstret och skällt. Det betyder att vi ska öppna fönstret. Något som jag tyckt varit lite märkligt - då han alltid gått till balkongen i dem andra lägenheterna. Men i lördags då Theo som vanligt satt/stod på en stol så började han skälla igen. Så ja ställde fram en stol och där satte han sig bredvid Theo. Theo sa att dem tittade på tåg. Normaaaaaaaaalt :P

 

Stolen har fått stå kvar där, så även igår sön så hoppade Ludde upp på stolen och satt där å kika ut. Theo vart då sotis och sa att han oxå ville kolla på tåg *S* =)

 

Försöker att tänka på annat än semla *S*

 

I lördags så fick Theo även sitt första lördagsgodis. Hitta världens minsta bilarpåse för fem kr. Heh. Han sken upp som en sol. Att vi satt och kika på pippi gjorde ju inte saken värre direkt :p

 

Igår söndag så lyckaes vi även få med hem pippi på de sju haven. Får ja säga Tack gode gud? Inte en dag för sent. Orkar inte titta någe mer på pippi på rymmen. Theo va sååå nöjd. Dock lite rädd för sjörövarna. Men han skulle ändå titta på den två ggr igår. På raken! Aja bättre än pippi på rymmen för 15e gången på en vecka.  ;)

 

Igår handlade vi även hundmat. Så då passade ja på att hoppa in på Kappahl. Hade nämligen sett lila tröjor där. Ja enligt kappahl så är ju dessa lila tröjor tjejkläder???? Leta efter den som va helt lila med lila mönster. Fanns inte nån annanstans. Så då ja ändå va precis bredvid kappahl å ja visste att dem hade det där - ja då hoppade ja in å köpte dem. Så skönt att kunna ha några. Är ju hysteriskt hur mkt tröjor som går åt på en vecka här hemma. Nu behöver man iaf inte tänka på det.

 

Fick även ett litet glatt besked på mobilen idag - att min beställning från hm har anlänt (bilden är klickbar). yey. Ska hämta ut den då ja hämtar Theo från dagis. Så jäkla najs! Ja hoppas att något sitter bra.

#1 - - sara:

Gud så gullig bild när de båda sitter och kikar ut genom fönstret =) Jag lider med dig och pippi terrorn, jag vet inte hur många gånger jag sett pippi asså, och då är det både sjörövarna och på rymmen, kan varenda jäkla replik!!! Samma sal med Karlsson på taket, replikerna sitter i sömnen =)



Den rosa dalahästen är ljuvlig, gissa om den bilden ligger i min inredningsmapp, har faktiskt planerat ett helt dalahäst inlägg där den lilla rosa godingen finns med =) Vill väldigt gärna klicka hem den, men än så länge har jag lyckats hålla mig. Får se hur länge det varar....=)

#2 - - sara:

Japp förstår precis vad du menar, hänger man gardinen längre upp så ger det intryck att fönstret är större. Hoppas att du hittar någon fin gardin =)

#3 - - Pernilla:

Låter som ni haft en bra helg =)

Kram.

#4 - - En pojkmammas vardag ♥:

Hihi, så söta! Och jag ser att dina fönsterrutor ser ut som mina ... ständigt små handavtryck på dom ;)

Kram!

#5 - - En pojkmammas vardag ♥:

Hihi, minns hur mammas fönster såg ut efter att hennes lilla hund som hon hade då satt och dregglade där hela tiden ... och jag vet hur hennes bilrutor ser ur nu ;)



Edvin var (och är) inte heller någon som petar överallt. Han var inte heller någon som stoppade saker i munnen. så kanske tore tar igen den biten själv? ;)



Kram

#6 - - sara:

Såg det andra häst tipset nu också, hihi =) Sitter just nu på jobbet och skissar för fullt på mina post- in lappar, haha, fick helt plötsligt så många idéer och då gäller det att få ner dem fort ;)

#7 - - ★Fam. Bus★:

Det får vi hoppas :) hihi

#8 - - Tova:

Åh, det där såg mumsigt ut slurp

#9 - - Tova:

Åh, det där såg mumsigt ut! slurp

#10 - - mamma till William:

God kväll.Har nyss kommit hem från en mysig promenad med min vän och hennes dotter..det var skönt att komma ut..Blev bjuden på en god chai från Espresso House..så gott det var..gott i vinter kylan.Ha en skön kväll.kram

#11 - - Johanna:

Du har helt rätt för dig, vi skall se en av semifinalerna, skall bli kanon spännande!

#12 - - Maria:

HaHa, vilken skön bild på Theo & hunden!

Hoppas att kläderna blev bra:-)



Kram Kram

#13 - - HUSnrNIO:

Så mysigt när de sitter tillsammans vid fönstret=) Ha en trevlig måndagkväll!

#14 - - Emelie:

Du, jag har tänkt ut 3 passande förslag på namn som lillasyster kan heta Lila, Purple eller Viola eller nått sånt ???

Mamma Lila det är ju iallfall du <3

#15 - - Lisa:

Pippi är alltid skoj... =0)



Ser att du är gravid, dock med lite senare BF än mig... ;0)

#16 - - Linda Olsson:

Haha va gulliga de är som tittar på tåg! ;D



Tröjorna va också fina, och kul att paketet har kommit! :)



Tack, vi får hoppas de ringer snart :)

Kramar!

#17 - - Angelica:

Jäklar!! Om du var så duktig som kom på all den där maten kvällen innan,då ska jag VERKLIGEN anlita dig i sista minuten :D

hihi



För det var bra jobbat nämligen,hade aldrig kommit på sånt bara sådär!

Hade säkert gjort det väldigt enkelt för mig och köpt en smörgåstårta!

#18 - - Annelie:

Naaaw så söta!! Klart Ludde vill kika ut han också!! ;)

Sötisarna!!



Kraamz