Tok idéer...

Theo har ju fått för sig ett tag nu att alla hans gosedjur ska sova med honom. Vill ju lova att det är trångt i sängen *asg* Dem måste även ligga på ett visst sätt. Så han nattar dem en gång, men han verkar inte bli nöjd. Så han nattar dem en gång till och kanske tom en tredje gång. Blir väldans omständigt att försöka gå å lägga honom vill ja lova. Pjuh. Men man kan ju inte låta bli att tycka att han är sötast i hela världen med sina konstiga idéer.

 

Beställde hem nya nappar nu med. Äntligen. Han hade så sjukt många då vi flytta. Nu går han med vadå två st. Försöker ju få honom att använda nappen så lite som möjligt. Dock så verkar det nästintill omöjligt vissa dagar. Han ska bara ha nappen. Antar att en vacker dag så kommer han att ändra sig - hoppas jag. Men än så länge har han ju inte det - så då får ja beställa nya så att vi har på lager. Beställer alltid från Namnnappen då han inte vill ha några andra nappar alls.

 

#1 - - Elisabet:

Nä vad gulligt!

#2 - - mamma till William:

God förmiddag fina du.

Oj snö storm här är det soligt väder så det piggare upp mig jätte mycket denna förmiddag..William somnade nyss så det blir bara att slappa lita sen får vi se vad dagen bjuds på.

Finns för och nackdelar med hund att man måste gå u såna tråkiga väder,,men skönt när man väl kommer ut..

De små är så söta med sina idér :) Så gulligt.Ha en skön dag söta.kram kram

#3 - - mamma till William:

Vi tittar på både hus eller lägenhet som minst har 4 rum..Det blir när det blir..Tror att vi måste sälja våran först innan man får köpa en ny..ja det visar sig..ingen brådska..skolna är inte det bästa här men wille ska inte så i skolan på väldigt många år..men tiden går.Ha det bra.kram kram

#4 - - jenny✿:

Vilken söt ide han har!!! Alla har var sin kudde :)

#5 - - ★☆♥MARIE & NOEL&MATHEO♥☆★:

Ja... den e bra, vi har den på golvet och man halkar inte.. =)



Har ni silikon på era nappar?! Bara en liten grej... silikon håller längre, latex håller bättre när dom tuggar på dom med tänder... tänkte bara säga d om du inte redan visste.. =)



#6 - - ★Fam. Bus★:

åååh har Theo oxå en sån elefant! Svante fick en sån i julklapp, tyckerd en är jätte fin o mjuk :)



Tack! Det är nog inte name it på dem tyvärr. De har köpt pyjamasen på ullared och den dressen är fixoni-märke. Lindex va??



kram kram

#7 - - sara:

ja nu när jag tittar på spegeln så ser de faktiskt väldigt lika ut, men jag har iofs aldrig sett den spegeln på riktigt, bara tittat på nätet och hakat upp mig på måtten att den låter lite för lite, men den ser ut att ha bra storlek när jag ser er spegel. Får väl ta mig iväg till Jysk och faktiskt titta på den, bra pris har den ju också, så det vore inte helt fel om jag gillar den.



Känner igen det där med att barn vill natta sina gosedjur, jobbade hos en familj där ena flickan skulle sova med precis alla djuren (och det var stört många, runt 30 st....) och det tog en evighet att lägga dem precis så som hon ville ha dem, alla skulle ligga på ett visst sätt....så jag började med att skicka in henne i sängen lite före sin syster så hon kunde fixa med sina djur och jag skulle slippa bli tokig =)

#8 - - Jag och Mitt Livs Viktigaste Resa:

haha sötnöten där :)

#9 - - Pernilla:

Hehe vilka ideèr dem har för sig =)



Pratat med min BM och så idag, hon förstod min situation. Men vi kom fram till att jag ska försöka jobba 50% ett tag till i alla fall, så får vi se vad som händer sen.

#10 - - Linda, -4.3 sen 3/1 2011:

Vi har mega mycket, men det beror på att vi inte har haft råd utan måste ta allt efter hand.

Ja ni har ju kommit hur långt som helst och dte måste väl ändå vara skönt.

Skriv upp vad ni har gjort och vad ni ska göra så ska du se att den gjorda listan är längre :)

#11 - - Linda Olsson:

Hihi! gullunge då! :)

#12 - - amanda:

Hej kolla gärna in min blogg där du bland annat kan kolla mina videoinlägg, beställa design och vara med och tävla om att bli dagens blogg :D

#13 - - Eva:

Med dom gossedjuren förstår jag att det blir trång i sängen :D Jag brukar lägga Oskar med alla gossedjuren hans i famnen då somnar han rätt fort =)

#14 - - Viola, 21årig tvåbarnsmamma:

Haha så gulligt!

#15 - - Johanna:

Vi har likadan sängstome. Love it!