Theo's rum..

Håller på å bestämma ett å annat till Theo's rum. Tapeten är klar. Blir en grön tapet med vita stjärnor. Så grymt snygg! löööv. å Theo när han såg den klämde kommentaren "Theo's rum". Min klipska pojke ;) hah. Kommer inte att bli hela rummet utan bara en fondvägg. passar bra till mattan i rummet å resterande av möblerna.

 

Kollar på tyg till gardiner. Troligen får man väl sy sina egna om man vill ha det som man vill. Moln varianten finns ju även på ikea i form av lampor etc. trääävligt. Den svarta lampan på bild finns även i grön. Men ja tror att den gröna lampan är mer åt gul grön och det är inte det ja vill ha. Såå d kan bli en svart. Även svart bord å stolar ska inköpas.

 

Bortskämda killen kommer att få en tv hörna med. Vi har fått en knubb tv som vi tänkte koppla in en dvd till. Så har han ju fotöljen som han fick av mormor i påskas förra året. Så kan han sitta där inne OM han vill det dvs. Måste upp med lite hyllor med och mer förvaringsutrymmen. Kommer att bli ett lite projekt. Får ta lite i taget..

 

Ja just det. Garderob ska ni med..

 

#1 - - Liw:

Gillar det gröna starkt, kör mycket på grönt till Maits rum också.



Okej, då blir det HM imorgon då ;-) Tack!

#2 - - Johanna:

En vinnare är dragen. Titta in (http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2011/01/20/4412547-vinnaren-av-ett-par-sturmpbyxor/#kommentarer ) och se om du blev den lyckliga vinnaren!

#3 - - emilia:

haha jo, och vi är sju stycken som hjälps åt att kvarna ner bullarna så det går snabbt :) himla fin grön nyans förresten! och smart att göra ett rum som passar längre fram också!

#4 - - Johanna:

Den lampan är snygg dne står i mitt sovrum, mys! :)



Nej, de var vidare oavsett idag, men hade de förlorat mot polen hade de inte haft några poäng med sig... men nu fick dem det....spännande med mellanrundan!

#5 - - Jennie:

haha! shysst med tv juh! Jack har också en liten tv m inbyggd dvd. Dock måste han fråga innan han sätter på den, för annars skulle han sitta där hela dagarna! haha



Tapeten är grym! ;-)



#6 - - sara:

åå vad roligt att inreda och fixa med ett barnrum, jag vill också! Brukar sitta och skissa och skriva ner idéer till Leos framtida rum, haha inte normalt, men jag kan inte låta bli! Ska bli spännande att se bilder på Theos rum och hur allt faller på plats =)

#7 - - Martina:

vilket mysigt rum han kommer att få:) kommer bli kanon snyggt när de är klart där inne:D



Hoppas du får en bra dag

kram

#8 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Kommer att bli skitsnyggt :D

#9 - - Angelica:

sv:Ja,att vara sin egen läkare är det bästa. Synd bara att man inte har rätt att diagnotisera sig själv och skriva ut recept :/



Gillade tapetern ni valt... ritkigt snygg!!!

#10 - - Linda Olsson:

Åh, massor fint, det kommer säkert bli kanon! Tapeten va lovely! :)



Kram

#11 - - En pojkmammas vardag ♥:

vilken SNYGG tapet! Vart har du hittat den?

Kram