Sjukt!

Usch, jag får spärra mitt konto lr någe. Tömma plånboken på pengar då jag kilar ut i butikerna nu för tiden. Julmusten har dem tagit bort, men dem har ersatt den med semla. Jäkla skit. Jag har redan en svaghet med semlor utan att jag är gravid. Men så fort ja blir gravid så får ja tokspel på semla. Va likadan då ja vänta Theo. Illa Illa. Vill inte veta hur många kilon ja lagt på under denna vecka av alla, läs FEM semlor som ja redan dragit i mig. En om dan nästan i stort sett denna vecka. Fan va sjukt.

 

Gick med skygglappar genom hela butiken bara för att undvika att se dem. Köpte med mig hem en massa frukt som jag oxå är sugen på. Ja hoppas dem är goda. När vi iaf va klara så skulle mannen köpa snus. Såklart va det en väldans kö och där han ställer sig så är det ett gäng med semlor. Crap. Ja kan inte säga emot. Motiveringen i huvudet va. Ja men om han ändå ställer sig i den långa kön så kan han ju lika gärna köpa en semla till mig. Var på mannen snällt fråga hur många ja ville ha. Är han inte klok? Ja sa en. Han säger, är du säker. Gahhh fresta mig inte??!! Han köpte iaf en till sig å en till mig. Å när vi går ut så kollar ja på paketet och längtar bara hem. Konstatera även att hey det här paketet är ju större än ett vanligt - i det här går det ju in tre semlor. Kanske borde köpt en till iaf? Skakar på huvudet å försöker få bort den sjuka tanken. Fem semlor för denna vecka räcker gott å väl!

 

Å säg ingen kommentar nu som, "men du är ju gravid - då är det tillåtet att äta som en galning". För DÅ blir ja galen! :P

 

#1 - - Johanna:

mums! Nu blev jag med sugen på semla! :)

#2 - - Linda:

Haha, jag är laktos så jag har inte lyckats äta en enda semla utan får nog baka egna om jag ska få någon! Locket är godast!! Förövrigt så saknar jag också julmusten men snart är det dags för påskmust!

#3 - - sara:

guuuuud så gott med semla!!!! Har gått förbi flera gånger, men i efterhand blir jag bara sur för då är jag så galet sugen så jag blir tokig =) Semlor är verkligen gott! Man kanske ska prova att baka ett gäng själv, då har man ju hur många som helst hemma, haha =)

#4 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Men Nina du är ju.... ;)



Vet du, jag hämta de ju ut din present. Öppnade den inte förrän idag när jag skulle slå in den. Vill du ha den i tre delar eller ;) Tröttsamt som tusan, men dom skulle skicka en ny.



Krams

#5 - - Pernilla:

Semlor är mumsigt =)

#6 - - Alfva:

Haha, låter lite jobbigt. Jag mår illa bara jag ser en semla.. :D

#7 - - Sara - mamma till Max 2 år:

hi hi du är rolig du! jag säger inget... men ät på =)



#8 - - Emelie:

Haha synd att vi inte bor nära då för min pappa är bagare ;-)

D.v.s att jag inte äter allt för mycket sådant, MAX 1-2 semlor /år ;-)



Kram

#9 - - Agnes:

Men du är ju gravid - då är det tillåtet att äta som en galning! Haha, neee jag skojar bara! Är också svag för semlor, och det värsta är att närmaste konditori gör de allra allra godaste i världen. Totalt livsfarligt!

#10 - - BLOPPISGARDEBROBEN:

Kolla in min blopps, ombloggad fuskpälsjacka från H%M, Acne Jeans, Partykjolar och mycket mer!: http://bloppisgarderoben.blogg.se/2011/january/saljes-gardebrobsrensning1.html

#11 - - jenny✿:

Svårt att undvika semlor tycker jag också. Mums de är ju så goda.

Kram

#12 - - Annelie:

Åh va gott med semlor!! Jag har... peppar, peppar... lyckats stå emot dom än så länge!!

De är ju bara sååå goda!!



Kraam

#13 - - Linda:

De första bilderna är fotade med Tamron 70-200 2,8 och den sista är tagen med ett Nikon 50 1,8

#14 - - Annelie:

Jag fyller år den 24e, då blir man 35!! Huamejja vad tiden går ;)



Hoppas ni haft en härlig helg!!



Kraam



#15 - - Johanna:

hihi kantas dina drömmar av semlor kanske?=)

#16 - - sara:

Hissgardin är perfekt i små fönster tycker jag och jag blev helt kär i den från Jotex, älskar ju när det är text på grejer =) Den hissgardinen vi har nu kom med någon specialställning och tydligen så är det vanligast, men just den från Jotex var det en vanlig gardinstång man skulle ha...

#17 - - sara:

Haha nä inga fel alls, gissa om jag blev glad när hon gjorde fel och jag fick den så billigt, 244 kr, den hade ju kostat 500 innan. Ibland har man tur =)

#18 - - Babydjungeln:

"spärra mitt konto " varfor tänkte jag inte på det da jag var gravid.... :D

#19 - - Annika:

Jaaaa, du. Jag är "som tur är" inte så förtjust i grädde. Men semla är gott! Du får ta igen det denna vecka, för du vet - kroppen tänker inte intaget dag från dag, det är i det långa loppet som gäller... Eller så får du ta dig ut på en prommis med ludde när höften tillåter.. :)

#20 - - Jennie:

Okok man ska kanske inte äta som en galning mmen nog fan får man helt tillåtet trycka i sig en semla var o varanann dag! Herregud värre saker har hänt! ;-)



kram på er

#21 - - sara:

De hissgardinerna med specialställning kommer med, men den från till exempel jotex när man behöver en vanlig gardinstång så får man köpa till det. Så typsikt att jag ska hitta en gardin med vanlig stång, de gardinstängerna vi har i våra andra fönster är så satans dyra och jag vill verkligen ha likadana i alla fönster, jag hade ju hoppats på att jag skulle kunna köpa gardinen som är så billig och få lite förändring i köket. Men nu får jag vänta lite med det helt enkelt!

#22 - - Martina:

svårt sånt där när frestelserna tar till, men duktig du är som ändå klarar att sätta skygglappar på dig:) hihi!



hoppas ni haft en bra helg

kram

#23 - - sara:

ja om ni ska ha en gardin i det fönstret så tycker jag att en hissgardin är det enda rätta =) Men som du säger, mät fönstret och gardinens längd och bredd, gardinen får ju liksom inte täcka halva fönstret, ett tips är att man kan hänga gardinstången lite högre upp så att gardinen får lite extra utrymme att hänga på.

#24 - - emilia:

semeltider är semeltider! jag är avis på dig !!