Promenad..

Bilder tagna med min dåliga mob =)

Kom just in från en promenad med hunden. Härligt att solen skiner! Synd att det blåser bara, annars hade det varit toppen. Va iaf väldans uppfriskande även om jag flåsar väldans massa än. Har liksom ingen luft i lungorna längre känns det som.

Nu ska jag ner i tvättstugan med, jiiha! Skulle haft den i fre men var så trött då. Så det fick bli nu istället. Jäklans massa tvätt man lyckas dra ner. Ska iaf ner och fixa igen och sen blir det lunch!
#1 - - Annelie:

Var ju fina bilder juh :)



Ha en härlig måndag!!



Kraam

#2 - - Jennie:

ser ut som du flyttat till sälen eller nåt! haha

;-)



Men det doftar vår när solen strålar som idag!

UNDERBART! Trots vinden..



kram

#3 - - Pernilla:

Såå fina vinterbilder =)



Jodå var hos BM idag, järnvärdet var lågt så ska börja äta järntabletter nu. Ryggen är som den är, smärtan går mycket ner i höger benet nu förtiden. Ska till läkaren på torsdag och prata om sjukskrivning.



Hur är det med dig?? Kram

#4 - - Mamma till William:

Hej hjärtat..

Ja vi får hoppas att det blir bättre med min prins..Man vill bara att de små ska må bra,,,hade mer än gärna tagit över allt han lider av så han hade sluppigt...

Hoppas att allt är bra med dig denna dag...Sitter med goda turkisk pepper..så gott...en last..hihihi..Ha en skön kväll söta.kram kram

#5 - - Pernilla:

Tack =) Den är köpt på Gina!



Sjukgymnast var jag hos i förra veckan, fick ett sådant bälte och även en kudde som jag ska sitta på när jag äter och så.



Helst vill jag jobba februari ut och sen bli sjukskriven helt, blir så länge man ska va hemma annars men får se vad läkaren säger med...

#6 - - Malin:

Ja, det hade varit bra..nu kommer det dock inte bli något lösenord för jag hade helt glömt bort Trojas ägare (vi är fodervärd) som gärna läser och även Trojas uppfödare följer bloggen..skulle bli så krångligt om hon behöver ge ut det till alla :)

#7 - - Linda Olsson:

Jäkligt bra o fina bilder för o va tagna med mobil! ;D Creds till dig ;) hihi!

Kram

#8 - - Malin I Form:

Riktigt, riktigt härliga bilder! :D



Sv: Hehe, förstår det då!

#9 - - Eva:

Jättefina bilder.



Den kan vara virus prickar men han har dom bara i ansiktet, sett någon på armen men inget mer. Han visar inga tecken på sjukdom förutom lite snorig. Maken har ju dock varit riktigt förkyld och var till läkaren idag och fick penicillin så det kan ju vara något som hänger ihop. Oskar var dock på dagis hela förra veckan så oavsett var det är så verkar det inte var så farligt.

#10 - - En pojkmammas vardag ♥:

Vilket härligt väder! Här har solen lyst också, det har varit plusgrader och hur härligt som hellst. Men vi har knappt varit utanför dörren. Hoppas på lika bra väder imorgon, för DÅ ska vi ut :)

Kram!

#11 - - Emma:

JÄTTE fina bilder som du tog med din mobil, inte dåliga alls!