Ny garderob...


Nu bär det av en snabbis till ikea för att köpa garderob! Fasen så skönt! Får se vilken det blir nu. Men en garderob!! Fatta lovely! =) Sooooooooom ja längtat!



UPPDATERING:




Ah vart denna fina. Iii! Den kommer ikväll med. Yes! Då kan ja fixa allt imorrn då Theo är tillbaka på dagis. Ska bli så skönt å få in mina kläder i en normal garderob. Just nu kör vi ju på tillfälliga lösningar. Dem funkar - men inget man vill ha ju..


Köpte två nya lådor lr va man ska kalla dem. Är en tillfällig lösning just nu, men det funkar ju! Sen även till kryddorna. Just nu ligger dem ganska bra. Men med dessa så kommer dem att ligga ännu bättre.


Vart ett par billiga gardiner till sovrummet med. Vill ju kanske ha mer lila. Men just nu blir vita kanon. Kan ju pynta med resten. Nu fattas det egentligen bara att tv:n i sovrummet ska upp och sen sängbord.


Svar till anonym kommentar:



Anonym om Ny garderob...:
men dom där gardinerna finns i lila oxå.. men du kanske ville ha vitt just nu som sagt! =)

Svar: såg några lila, men dem var inte alls som jag tänkt mig. Vill inte ha tunna och jag vill ha en speciell färg. Så det funka inte för min del...
#1 - - Anonym:

nu blev jag avundsjuk!! =) Vi behöver garderober till vårt hus men det kostar ju så mycket så vi får flytta in först innan vi tar tag i problemet!

#2 - - Rockkärringen - Mitt Livs Viktigaste Resa:

Tack söta rara du, jag hoppas med på att mitt år blir så och jag vet att ditt år kommer att bli perfekt.



Mitt livs viktigaste resa börjar nu!!!

#3 - - sara:

hihi, vad roligt att även Johan tyckte om den =) Har fått en köpare på tavlan men jag blev så himla fäst vid den. Fast det är ju kul att sälja också, så svårt att veta hur mycket man ska ta betalt bara...

#4 - - Helen:

Vilken snygg garderob ni valt :D. Förstår att det ska bli skönt att få lite ordning på kläderna :P. Dom där kryddförvaringsgrunkorna är verkligen superbra, vi har flera såna :D.



Kramar

#5 - - Emelie:

oj vad ni fixar och trixar :-) snyggt!!

#6 - - Anonym:

men dom där gardinerna finns i lila oxå.. men du kanske ville ha vitt just nu som sagt! =)

#7 - - Veronica - mamma till Denver:

sv; tack=) jo, det blev en lugn nyårsafton med min mamma och syster. lite lagom sådär=) hade ni det bra?



kramar

#8 - - ★☆♥MARIE & NOEL&MATHEO♥☆★:

hmm... märkligt att inte mitt namn kom me trots att ja skrev in d... d va ja som va den anonyma.. =)



Jag har tjocka mörkt lila (eller nåt) gardiner som vi hade i vardagsrummet förut, men har haft dom i sovrummet tills i somras då vi bytte... dom kanske inte finns kvar på IKEA då?! Dom e med öljetthängen typ... tror dom e som dom vita du köpte...