Måndag...

I helgen har det ju varit fullt upp med en massa saker. Bland annat så fyllde jag ju år i fre, i lör så var det lunch på dan och fest på kvällen. Theo sov hos mormor och jag och mannen fick sova ut. Handla skor till Theo i sön. vart ett par som han valde själv. Fodrade och funkar bra nu då det är sånt skit väder ute.

Nu ska jag och skruttan upp till vårdcentralen. Sen ska jag iväg och hämta Theo på dagis. Kommer uppdatering på helgen såklart. Måste fota lite här hemma med, för nu börjar det bli fint här hemma =)

#1 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

vilka fina skor han valde... och du och magen är ju såå fin(a) med! ^^



intevjun gick bra... börjar jobba/gå bredvid imån 06.30 (GÄÄÄSP!), men det är "bara" timvik. men alltid nått!



kram kram

#2 - - Caroline - Mamma till Noah:

STORT GRATTIS I EFTERSKOTT :D!!

#3 - - sara:

Ditt hår ser ju jättefint ut! Känns det fortfarande jobbigt eller börjar du vänja dig?

Men jag är helt kääääär i våra nya påslakan, stod att det var till barn, men det hade ju samma size som ett vanligt =) Fanns inte en enda kudde i hela affären, vart hittar man dem egentligen, i stan kanske...? eller hade du varit där och tittat redan?

#4 - - Linda Olsson:

Fin du är gumman! :)

#5 - - sara:

Ja, lampan från Clas är ju mycket snyggare i verkligheten, gillar att den har lite tyngd i foten och så skulle ju skärmen passa perfekt med vår taklampa. Den från Jotex går bort helt, hann tänka på saken och ångra mig, haha, gillar verkligen inte skärmen jag heller, dock gillar jag foten men känner på mig att jag kommer bli besviken på kvalitén. Fredrik sa nyss att han helst lägger pengar på den krusidulliga från Ellos, och den är ju min favvo, tror den blir bra här hemma...dock kan man ju bara köpa en eftersom den är så jäkla svindyr! Hade ju velat ha två likadana... fy vad jobbigt med beslutsångest =)

Kosntigt att kuddarna från Hemtex änte finns någonstans, är så himla sugen på den runda i svart, men men, Fredrik blir väl glad då han redan nu tycker att fyra kuddar i soffan är för mycket =)