Ena sovrummet..


Ser lite tomt och tråkigt ut tycker jag. Saknar våra sängbord som vi ska köpa. Tv:n som vi fick i julklapp ska upp på väggen. Ska även upp lite tavlor å sånt. Just nu är det ju väldigt tomt på väggarna. Överkastet måste strykas *S* men ja har inte orkat tagit ner strykbrädan från vinden. Kuddarna som ligger på är bara för att ja har inga kuddar. Som ja letat. När ja väl hittar några ja gillar - ja då är dem slut överallt. Bara å leta vidare. Gardinerna ska upp. Nån gång ska vi ordna våra fula dörrar med. Men det blir ett senare projekt.


Rummet innan:

 

 

#1 - - Pernilla:

Jaa skönt att dem lyssnar. Precis vi får se hur länge jag orkar och så!! Har semester denna veckan så nästa vecka får jag se hur det går.



Fint ni börjar få det i sovrummet, kommer nog bli riktigt bra när ni fått till allt =)

#2 - - PAUSE:

åh i love it

#3 - - Martina:

riktigt snyggt ni gjort:D



hare gott

#4 - - Jag och Mitt Livs Viktigaste Resa:

Allt tar sin tid tyvärr, men sen när det väl är klart så blir det kanon :)

#5 - - Amanda:

Vad fint det blir! Mig gör det inget att det är lite kalt på väggarna. Hellre det än för mycket "plåtter". ^^



Sv. Idag känns det lite bättre igen. jag var till barnmorskan på morgonen och skulle göra en glukosbelastning men den blev inte av. Tydligen får man inte göra det om man inte mår helt bra och jag är ju förkyld så...

Ny tid om två veckor för det och jag har också fått tid för ul och vecka 32-besök. Även ett besök till aurora-sköterskan så vi en gång för alla får prata igenom hur det blir med förlossningen sen. Känns bra. :)

Hur går det för dig med magen??

Kram

#6 - - sara:

Det ser jättefint ut! =)



Ja det är nog den spegeln från Jysk, nu får jag nästan panik och vill dit idag och få hem den, har längtat ihjäl mig efter en spegel liksom!

#7 - - mamma till William:

Hej gumman,,

Så snyggt ni har fått det i ert sovrum :) Skoj med inrednings bilder..

Oj inte skoj att du trillade..hoppas att du inte slog dig för mycket...tur att du inte trillade med magen neråt,,'Ha en skön kväll söta...förstår att man kommer sakna prinsen nrä han är på dagis..kram kram

#8 - - Linda Olsson:

Så snyggt!!! :D

#9 - - Linda Olsson:

Jo det är sant! Jag tvingar ju faktiskt ingen att läsa om all skit ;) hihi!



Usch jag vet, jag har lite badhusångest jag också. Hoppas jag hittar nån bikini som passar....



Kramar

#10 - - Pernilla:

MM riktigt söta är dem och bekväma.



Ha det fint, kram.

#11 - - Eva:

Det är bara bra med oss. Jag har varit grymt trött nu ett tag men nu börjar det gå över igen. Då jag haft en ledig dag då jag passade på att sova lite. Sen så hjälper det en hel del att vara två hemma på kvällen vid läggning.



Skönt att Theo är på din sida då ;)

#12 - - Linda Olsson:

Tack, ja visst är det fint! :)



Äsch, gullig du är ;) Hihi!

Kram

#13 - - sara:

Ja det är ju så roligt att baka, jag är inte heller så förtjust i att just äte det, utan det är att dekorera som är det roliga (plus när gästerna säger att det är såååååå gott, haha) Jag minns dina fina cupcakes med kronor, helt underbara. Sugarpaste kanske vore bättre, men visst var det så att man inte kan köpa det i butik utan måste beställa från nätet?

#14 - - jenny✿:

Jätte fin!! Gillar era svarta garderober.

#15 - - ★Fam. Bus★:

ååhh, den sängramen skulle jag vilja ha! kram