Bojkotta namn

Kan man bojkotta namn(förslag) för att det går å rimma på dem? nån som har nån åsikt......?





Uppdatering: ska väl nämna att det är min man som rimmar på allt. jag går mer på namnet och känner efter som det är något som jag vill ha och tycker är fint. då vi hitta ett namn vi båda gilla så träffa vi en människa som är likadan som maken. som rimmar. och säger, men det går ju inte, det rimmar ju på.............. så nu har mannen strukigt detta fina namn från listan. trots att vi båda gillar det. för att det går å rimma på.
#1 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Klart man kan :)

#2 - - Alfva:

Klart man kan! Jag bojkottade ALLA namn som jag hade en relation till person och som stod ut av andra anledningar. Ulla hade aldrig varit aktuellt liksom.. ;)

#3 - - Linda Olsson:

Ja men det måste man väl kunna? ;D Alltså, jag och min man satt o försökte rimma på barnens namn, för att kolla så det inte kunde leda till något att bli retad för i skolan. Man måste väl tänkte långsiktigt? ;)



Kramar!

#4 - - sara:

Näää klart ni inte ska stryka ett namn som är fint och som ni båda gillar bara för att det går att rimma på. Nu är jag ju också väldigt nyfiken på vad det var för namn....

#5 - - Eva:

Jag tycker att det är en konstigt orsak till att stryka bort ett namn om ni båda gillar det. För visst kan man tänka långsiktigt och försöka att minimera risken att bli mobbad. Tyvärr så är det ju att det finns andra saker att mobba för i så fall så tänk inte så.



Jag föll också in i det rim träsket när vi pratade namn, jag tror att man gör det för att det blir för mycket ibland. Hoppas att ni hittar ett namn som ni båda gillar.

#6 - - Lillemor:

Jaaa vi dissade massa namn för det rimmade. Tänk vilket skit jag gick igenom pga mitt namn. Vart mobbad upp till årskurs 7! Skulle aldrig vilja utsätta mina barn för det. Sen får man ju sätta gränser också då nästan allt går att rimma på men man kan ju välja ett namn som kanske inte rimmar på det värsta. =) Lycka till. Tack för senast. måste ses snarast. kramis

#7 - - Helen:

Om ni båda två tycker att det är ett fint namn så tycker jag det är en lite märklig anledning till att bojkotta det. Visst ska man motverka mobbing men finns det mobbare så hittar dom alltid på en anledning till att kunna mobba oavsett namnet :/.



Så kör på det namnet som ni båda tycker om, det är mitt råd :P.



Kramar

#8 - - Eva:

Låt namn pratet vila lite så ni kan tänka var och en för sig så löser det sig säkert. Jag var länge skeptisk till Alma som tilltals namn, men mest för att jag alltid varit så insnöad på att min första dotter skulle heta Adina vilket inte maken ville =( men nu har hon det som andra namn istället.



Annars får ni fråga Theo vad han tycker =)