Äntligen kuddar..

Theo och jag kom nyligen hem och vi poppa popcorn och satte oss för att kika på pippi på rymmen (igen). Mysigt. Theo vart ju självfallet superglad. Va gör man inte för sin unge *S* Även om man är trött på denna film som ja lyckats se 10-20 ggr sen i sön. hah.

Jag och Theo åkte en snabbis till liljeholmen igen för att ja hade lovat skrutten en hamburgare. Han vart så super glad för den med. Han satt i vagnen så nöjd medans ja hoppa in i alla butiker igen. Dem två vita köpte ja ju där igår. Å tur va väl det för idag var dem borta. Dem lila kuddarna stod ja å kika på igår med. Men ja köpte dem inte då. Något som ja såklart ångra. Men ja hade turen att det fanns två kvar iaf. Va ju på rea, så det var väl rykande åtgång. Den blommiga kudden är ny för säsongen. Jag är inte alls för blommigt lr egentligen mönster för den delen. Men ja nappa på att det va lila i  blommorna och att den passa bra med den lila kudden ja köpte. Å den vita för den delen. Blir en ganska bra brytning mot dem andra enkla kuddarna.

 

Hitta även gardiner idag, men ja kunde ju inte bestämma mig där heller. Så ja måste väl tänka på saken. Hitta lila, men dem va mörkare lila än ja tänkt mig. Ja hade mer tänkt som kudden i mitten. Vi får väl e va det blir tillslut :P

 

#1 - - sara:

Kuddarna blev jättefina tillsammans!



Ja men det var ju just därför jag kom på att göra chili con carne, för både Fredrik och Leo älskar när jag gör det. Leo är iofs världens bästa när det gäller mat, han äter precis ALLT, det enda han inte tycker om är nötter!? Precis allt annat tycker han är jättegott, så härligt. Fick en chock en dag när han sa att han älskar sill, haha =)

#2 - - Sara - mamma till Max 2 år:

ja det kan bli dyrt när man väl börjat titta på kläder! jag har shoppingförbud på mig själv eftersom vi behöver pengar till flytten och huset.



(det är alltså in randiga mammakläder jag suktar efter för sådana hoppas jag att det dröjer några år tills jag behöver,men jag gillar "vanliga" randiga kläder)

#3 - - Helen:

#4 - - Helen:

Chuggington är en serie om tåg som går på Playhouse Disney :O).



Fina kuddar :D

Kramar

#5 - - Sara - mamma till Max 2 år:

datorer är konstiga =)!



jag tycker tighta tröjor är så snygga men precis som du skriver så har man ju liksom inte riktigt kropp för det sen man fick barn... eller snarare mage för det =). Den ser så där pösig ut så att folk tittar på en som att man har nummer två på g =)! Passa på att gå i tight nu när du har en riktigt fin gravidmage att visa upp =). Hoppas kläderna passar sen med. ser ju ut som att det är modeller som funkar även efter graviditet.



Ja usch jag är så trött. varit vaken sen 5.40 imorse då Max vaknat och sen jobbat 6 timmar och sen haft fikabesök och sen fredagsmys. Ska försöka orka se vem som åker ur lets dance och sen blir det sovdags!



Godnatt

#6 - - mamma till William:

Ha en skön helg snäckan.kram kram

#7 - - Agnes:

Så fina kuddar, passar ju perfekt ihop!

Vad söt han är Theo-fisen, så glad :)

#8 - - Linda Olsson:

Haha, ja den randiga är superfin ;)



Ja det är väl konstigt att man jämt behöver ta tag i allt själv, även fast folk säger att de ska ringa! :/ Hör jag inte nått på måndag så ringer jag då.



Det blev jättefint med kuddarna! :)

Kramar

#9 - - Jag och Mitt Livs Viktigaste Resa:

Så inbjudane det ser ut :)

Detsamma vännen, njut och bara ha det underbart.

#10 - - Johanna:

Snygga kuddar!!! =) De passar bra ihop!



Ja strumpbyxorna är jätte söta! :) Kul och få lotta ut så fina priser :)

#11 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Jag är i chock ;) Mönstrade kuddar...

#12 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

gud vad fint med kuddarna!!!