Magsjuk?

Igår kväll så vaknade Theo runt 22,30. Det brukar han faktiskt aldrig göra. När han väl sover så sover han. Men han vakna och satt och tjoa med oss som försökte få honom att somna om. Då vart han gnällig och konstig. När vi väl släckte och skulle sova så poof sa det så hade vi spya i hela sängen. Stackars Theo vart så rädd och helt täckt av spyan. Stackarn. Inte kräkas sa han..

 

Så medans jag tog hand om Theo så tog mannen hand om sängen. Satt uppe ett bra tag där efter men tillslut så somnade Theo. Jätte trött. Hela natten har jag jag vaknat av minsta lilla ljud. Han hulka nämligen några ggr i natt, men det kom inge. Idag har han inte spytt men å andra sidan så vägrar han mat. Han har varken ätit lr druckigt. Så ja det finns väl inge å kräkas heller för den delen. Ska försöka få i honom lite vätska nu igen.

 

Vi får väl se hur det går. om det är magsjuka eller något han käkat. Tyvärr så vet ju inte mannen och jag det förrän ikväll lr kanske imorrn. Svårt att veta. Alla planerna ställdes iaf in med risk för smittspridning OM det är kräksjukan som han har. Det går ju överallt nu.. Iaf här i sthlm..

 

Får se hur dagen blir nu. Trött är jag iaf och mannen med då han sover än.. Ska ha tvättstugan kl 16 iaf å tvätta upp allt som vart nerspytt inkl vår bäddmadrass. Se hur det går.. Ingen lust, men va gör man???

 

#1 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv:

Åh nej. Fy stackars Theo :/

#2 - - Petra:

ÅÅ stakars liten.. Inte kul när de blir sjuka´!

#3 - - Emma:

Ja samma problem som oss då. Killnamn hade vi lite lättare med men tjejnamn det är bara en stor djungel haha. Men något fint kommer vi på och får bli tjejens namn så det är ingen fara :)

#4 - - Emma:

Ja samma problem som oss då. Killnamn hade vi lite lättare med men tjejnamn det är bara en stor djungel haha. Men något fint kommer vi på och får bli tjejens namn så det är ingen fara :)

#5 - - Pernilla:

OK då ska jag testa det med =)



Då får fixa den shaken sen nån dag när du har möjlighet att ta dig dit....hehe.



Usch inte skoj om han är mahsjuk ju....



Vi ska snart få lite vänner och deras son på besök, annars är planerna ganska så lugna. Ni är bara hemma antar jag?? Kram

#6 - - Maria:

Stackarn!

Håller tummar & tår för att ni klarar er från skiten.

Du har något att hämta inne hos mig.



Kram Kram

#7 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

stackars liten!! =( magsjuka är fan det värsta (bland "vanliga" sjukdomar)

hoppas han slipper ni slipper mer spyor och att han får i sig lite vätska eller mat... kram kram!

#8 - - Maria:

Opps, så är det när man inte hänger med alla dagar i alla bloggar, hihi:-)

#9 - - Emma:

Ja jag tyckte det var lätt i början men nu blir jag bara snurrig och tycker det är skit svårt och komma på något namn.. Men får se vad det blir :) Ja du ska ju ha lite före mig så dina veckor knatar ju på dom men ni hittar nog nåt bra ska du se :) Hoppas ni klarar er från magsjukan, vi åkte på det förra helgen..

#10 - - Emma:

Först jag och sen sambon kort därefter så vi fick det samtidigt men nån timme i mellan hemskt med magsjuka verkligen.. Så vi hade det samtidigt förra helgen.



Albin klara sig han så glas för det. Hoppas ni klarar er. Ja hemskt det där man vet aldrig när det kommer säger bara poff så kommer det..

#11 - - Annelie:

Stackars prinsen!! Hoppas han snart blir bättre!!



Kraam

#12 - - Malin I Form:

Usch då.. stackarn :/

#13 - - emma:

Ja men precis. Håller tummar för ni klarar er och bli friska fort :)



Vet du nu har vi ett namn tack vare min sambo :) så nu är det klart :D

#14 - - Helen:

Usch då stackars liten :/. Hoppas att ni klarar er från magsjukan, framförallt du.



Kramar

#15 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

Men stackarn, magsjuka vill man INTE ha. När brukar den säsongen vara över med sånt skit?

#16 - - Nina - Mamma till två:

Sv: Eya har inte gått tillbaka till dagis än. Får se om hon kommer iväg på tisdag eller om hon ska vara borta längre. Ingen feber som tur är men lite hostig fortfarande.



Angående Theo så kan det ha varit pga hostan som han kräktes. Det är ju jättevanligt att barn gör det. Eya gjorde det den första kvällen hon blev sjuk, men ingenting sen dess..