Slöa söndag..

Skrutten för exakt ett år sen..

Då hade han precis blivit frisk. Nu idag känns han varm och inte sådär jätte pigg. Vi kikar på Ice age 3 och myser i soffan. Se hur han är imorrn, hur han mår. Om det blir dagis lr inte. Pappa är på väg hem snart med lite tillbehör till maten + grejjer till mig :P Fått sånt sug på holiday dip. Inte med chips utan med gurka. Så mannen skulle köpa det till mig. Mums. Se om ja e lika sugen på det ikväll. Hoppas alla haft en mysig söndag, här ska vi slöa vidare!

 

#1 - - Jennie:

De händer verkligen mkt på 1 år! :)

Sötkorven, hoppas han kryar på sig!



kram

#2 - - britta bloggar:

Söntosen! Ha en fin söndagkvälL!

#3 - - En pojkmammas vardag ♥:

En vinnare är nu dragen i min tävling om ett valfritt bäddset till spjälsäng från Darlingexpress. Gå in och kolla om Du blev den lyckliga vinnaren!

#4 - - Emelie:

Han är så fin Theo :-)

Som en sol på dessa bilderna!

#5 - - Annelie:

Hoppas han kryar på sig och blir frisk snart prinsen!!



Hoppas också att dipsuget satt i till kvällen ;)



Kramar om

#6 - - ♥Veronica, Mamma till Liam♥:

Hehe nejdp ingen magsjuka, bara lite glupsj med flaskan, han fick i sig det för snabbt :P ersättningen gör att han kröker massvis vissa perioder :) Annars är han frisk som en nötkärna :) Har precis blivit friska från vår förkylning :) Hoppas allting är bra med er :) Kraamar.

#7 - - Anna:

Vad skönt med en slö söndag :) Det hade vi med eftersom vi hade en febrig liten kille här med. Han mår dock bättre idag så verkar varit en enda febertopp.



Min första lediga dag kändes lite konstig, haha. Så extremt trött i kropp och sinne var jag men nu börjar jag efter några dagar känna mig lite smått utvilad. Har vilat mycket eftersom det molar och drar så otroligt i magen. Har mycket jag vill hinna med nu innan bebisens ankomst så blir nog inte direkt vila i fem veckor, haha. Sen kan man ju hoppas att den lill* tittar ut lite tidigare ;)



Vad jobbigt att få så ont av ingenting. Hoppas du kan vila mycket så att det känns bättre!



kramar

#8 - - Caroline - Mamma till Noah:

Ja, jag hoppas på de =)



Hur e allt? =)

Kram

#9 - - Emma:

aaawe vilka goa bilder på neo för 1 år sen. gud vad mycket dom förändras i ansiktet på 1 år!!!

USCH, tänk att min benjamin kommer se så där står ut som din noa snart. Vill ju han ska vara bebis fortfarande. De går för snabbt nu!!!

När var det lillasyster skulle komma ut från magen?

kram