Buzz stans?

Det är väldigt viktigt. Vääääldigt viktigt, att ja kommer ihåg att ta med Buzz då jag kommer och hämtar Theo på dagis. Igår så hade jag inte med honom då ja visste att han hade tagit med sig Woody i väskan, plus att Ludde va med. Så ja tänkte att han vart glad å se honom. Det vart han ju med. Men Buzz saknades juuu.. Var är Buzz? Hans ansiktsutryck va ju att han va väldans besviken på mig.

 

Så idag ska jag packa ner Buzz å Buzz2 i fickan (för båda måste vara med) och pallra mig upp till honom. Säga att idag så kom Mamma och Buzzarna och hämta honom. =) Blir så glad å se honom skina som en liten solstråle. Se vad han tjatar om sen då. Han ska ju bara hem. Igår va det Ice age hela vägen hem, sen vart det shaun the sheep. Så ja får väl se va vi ska hitta på när vi kommer hem.. 18,30 är det iaf bostadsmöte här - jiiha! Aktivera Theo i 45 min där nere. Intressant..

 


Nu har jag uppdaterat lite inne på  http://modesida.blogg.se/saljanu/

 

#1 - - Pernilla:

Nix ej anmält mig där ännu, man måste ha en skrivare för att skriva ut kvittot man skulle få för att skriva ut. Så får göra det hos svärmor....

#2 - - Pernilla:

Hehe precis =)

#3 - - ★Fam. Bus★:

Hihi kul men farligt när de fäster sig vid olika leksaker/gossedjur :)



Den där shaun the cheap verkar poppis. Får vi checka in nån dag! :) kram

#4 - - Martina:

hihi dem är ju för söta dem små:) Cornelia är lika dan glömmer man nallen måste man hämta honom igen:)

#5 - - N I L M A:

Hihi, men vad sött!

#6 - - Linda Olsson ♥:

Haha, klart man inte får glömma buzz ;) Söt han är :)

Kram

#7 - - N I L M A:

Sv: Jo, förstår det fast det är ju inte så värst långt kvar till förlossning så du får helt enkelt vänta med att köpa jacka ett tag :) Vet ni förresten vad det är för kön på barnet?