Svar på fråga...

Var någon som frågade vad han fick av oss. Och detta fick han. Var ju egentligen inte meningen att det skulle bli så mkt egentligen. Han har ju så mkt. Men så kasta vi tex ett par kalsonger med blixten på efter sjukhusvistelsen. Så då köpte vi nya, då han bara måste ha kalsonger med blixten på :P

Köpte rulltårtan å servisen till honom då, jag har kikat på det ett bra tag. Var ju så det börja :P Sen fick vi rabattkod från storochliten. Så då passade jag på att beställa dryckset:et, oxå det från jabadabado. Sen skulle han få lastbilen, men när jag kom till åhlens så var den slut. Vart såklart väldigt besviken då han pekat ut den i katalogen. Så då köpte jag bärgaren istället, då jag visste att Annika skulle köpa blixten.

 

Jonas ringer och frågar vad han ska köpa. Började prata duplo och Jonas säger att lastbilen finns där. tjooohej! Dessutom va det rabatt på den med 150 spänn. Så då bad jag honom att köpa den. haha. På den vägen är det! Å snart det jul med, crap =)

 

 

#1 - - Millah - mamma till Amilia ♥:

Det var riktigt mysigt =) Kram // Millah

#2 - - Designtjejen/Emmelie:

Vad fina saker!

#3 - - britta bloggar:

haha, inte lätt att begränsa sig, det finns ju så mkt fina grejer!

#4 - - Emma:

Jätte fina presenter

#5 - - Emma:

Leker han mkt med köks leksaker och så eller det är mest Lego som gäller??

#6 - - Helena:

Vilka fina bilder du tar.

#7 - - Emelie:

Åh så mycket fint!!!

#8 - - Anna:

Här blev det också ganska mycket både till födelsedag och julklapp men då har han mycket att leka med i alla fall ;) Alexander har ett paket kvar att öppna i kväll när vi ätit middag sen är paketen slut. Blev fem i morse men de var poppis i alla fall. Massa blev det på kalaset i söndags med. Han vet knappt vad han ska leka med. Men ibland kan de ju få bli lite bortskämda och vilken dag är bättre än födelsedagen? :)