Smått frustrerad...

Damen verkar inte ha någon feber idag, men hängig är hon allt ändå. Rinner från ögon och näsa och nu är hon super dålig i magen. Får se om hon får en tand i julklapp. Inatt var jag iaf vaken en gång i timmen. Snark. Liiite trött idag får jag väl säga. Lagom till att mannen kommer hem runt 20 snåret idag. Men jag tror att mamma kommer hit en stund och hjälper tilll...

 

I helgen är det fullt upp igen. Vi ska handla julgran som Theo ser fram emot en massa =) Vi ska även gå på kalas. Sen blir det lite julbak och julstädning i helgen. Pjuh. Se hur man ska hinna/orka med allt..

Har jag sagt att jag önskar mig en ny kamera? Då menar ja pronto. Usch jag är så trött på den här jag har. Blir liksom bara så depp. Måste ta 100 bilder för att kanske få ut 10 st bra. Försökte hitta bra bilder från då vi var på leklandet förra fredagen. Men ja jag hittar inga. seriöst. Den ena är suddigare än den andra. En ny kamera är kanske det sista jag vill lägga pengar på. Men när så mkt i mitt liv handlar om den där kameran (tex jag tar väldigt mkt bilder på mina barn), så är det frustrerande då den inte fungerar! Kan inte tomten komma lite tidigare i år?

 

 

 

#1 - - Martina:

trist att din kamera är som den är:(



sv: jadu ang boobsen så beror allt på vad som behövs göras jag vill ju fylla ut mina då de inte finns nått kvar elelr finns gör de men ja och sen beror de på om mna vill göra lyft vill man göra en förstoring kostar de 34.000 och behövs de göras båda kostar de 58.000 tror ett lyft gick på där runt 30.000 de också:)



jopp du kan torka trolldegen och sen måla på den:D jätte lätt att göra:)

#2 - - Nilma:

Låter ungefär som jag sov, seeegt!

#3 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Varsågod:D

kramar!

#4 - - Pernilla:

Vad juligt och fint det har blivit här inne =)



Jaa en ny kamera hade ej varit fel...

#5 - - Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak:

Ja det går ju verkligen sjukt fort. Ibland vill man bara stanna tiden. :)

Kram!

#6 - - Madde - Julkalender:

Nu är två lyckliga vinnare dragna i mina tävlingar.

Den ena är en vinnare av en Wigglekart och den andra är vinnare av det snygga Miss Dee armbandet.

In och titta om du är en av dom lyckliga, vinnaren har bara ca 1 dygn på sig att höra av sig annars dras en ny vinnare.

Passa även på att kolla in dom övriga luckorna som är öppna. :)



Kram Madde.

#7 - - Sara - Mamma till Max 3 år:

Vad har ni för kamera nu? Vi har en Canon 500D och jag är jättenöjd med den. Sen så behöver jag ju träna träna träna för att få riktigt bra bilder men man lär sig allteftersom och det är jättekul!

#8 - - Linda:

va söt bild:D