Mat hem...

Så idag plinga det på dörren och där stod Mathem med kassarna fulla med mat.  Inom tidsramen som jag bestämde själv. Var så sjukt smidigt. Dessutom så ringde dem mig och frågade om en produkt som var slut, vilken vara jag ville ersätta med den. Perfekt. Det fungerar som så att om dem behöver byta ut en vara som är slut så behöver man aldrig betala mer för den varan/varorna. Är varan billigare så betalar du det lägre priset – är varan dyrare så bjuder MatHem på mellanskillnaden. Eftersom Mathem drar pengarna på kortet först efter varorna plockats eller så får du faktura med din beställning, så justeras alltid beloppet till det lägre om dem bytt ut varor. Alltså betalar du aldrig mer än det du beställde för, det kan bara bli billigare vid ev. ersättningsvaror. Toppen!



Idag provade vi att laga Penne all arrabbiata. Gick sjukt snabbt att laga och det smakade faktiskt väldigt gott. Jag älskar ju dessutom starka mat, så denna passade mig absolut i smak. Dock inget för barn (pga hettan)! Men absolut något jag kommer att laga igen.

#1 - - Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak:

Ja det var familjekassen! =D

#2 - - Millah - mamma till Amilia ♥:

Jag köpte den från lekmer :)

http://millahoman.blogg.se/2011/december/leksaker-pa-natet.html



Kraam

#3 - - Helen:

Åååå vad jag blir avis, Här finns det ingen som levererar matpåsar, bor för långt från stan säger dom :(



Såg jättegott ut :D

Kramar

#4 - - louise mamma till Hugo:

Mums det ser verkligen gott ut =)



Hur länge har du ammat nu, rätt länge va.

Ja rätt skönt att slippa ammandet och kunna ge bara mat sen =)

Hoppas att du lyckas med viktnedgång sen när du håller på med. Kör på viktväktarna här hemma. Funkat innan men så blev jag ju gravid med Hugo och har inte riktigt kommit igng igen efter det.