Mammas klapp/födelsedagspresent!

I år så skulle vi inte köpa klappar till varandra. Vi sa att eftersom vi har så mkt andra utlägg plus att vi behöver köpa annat till lägenheten, så är det bäst att vi lägger pengarna på det istället. Tyckte det var väldans förnuftigt av oss. Men så hade mannen köpt mig en grej ändå. Han tog ungarna och åkte och handla den. Tror du jag böla eller då jag öppnade den och det var den kameran jag ville ha!! No more dåliga bilder!

 

Jag fyller ju år i nästa vecka med, så det blir ju såklart en kombinerad klapp/födelsedagspresent. Men jag behöver väl inte berätta att detta såklart vart höjdarn på julen! Sååå jäkla glad!
Älskar min man ♥

#1 - - Helen:

Vilken jättefin klapp :D. Förstår att du är glad



Kramar

#2 - - emelie-mamma till elliott och leila:

nämen ååå..vilken rar karl =) De kan överraska dom =)



filmen var väl sådär- vart lite besviken..trodde nog den skulle varit bättre faktiskt! men sen är ju smaken som baken- andra kanske tycker den är bättre =)

#3 - - Sanna:

SV: Ja, de behövdes fyllas på lite i garderoben.. så blev lite fynd ifrån H&M i tisdags och igår blev de ytterligare en beställning därifrån då de kommit in med vår nyheterna.



Kram Sanna

#4 - - Annelie:

Nej va underbart!! Det va ingen dålig klapp ;) Många fina bilder framöver gissar jag ;)

Kraam

#5 - - trust me darling:

vad härligt =)

#6 - - Jennie:

HÄrligt Nina!

Det bästa med kameror är att det går av avfärda som dem som något familjen behöver eftersom ungarna får bilderna som äldre sen ;)



Gott slut på er!



kram

#7 - - Emelie:

ÅHHH VILKEN TJUSIG!!!!!