Lucia..

Theo var tomte förra lucian. I år ska han ju vara pepparkaksgubbe. Vi har inte firat lucia än, men kl 15 så smäller det. Sötisen. Ska sätta på Frejset hennes pepparkaksklänning med. Klart hon måste vara pepparkaka. Undrar om ja kan hitta någe glitter till mig själv. Osäker på att vi har det. Känns ju inte som lucia idag iaf. Har verkligen ingen julstämning alls?? Vad är det som händer i år. Är det för att snön fattas? Hur firar ni lucia idag?

 


#1 - - Veronica - mamma till Denver:

här är det också kl. 15 ^_^*



sv; jo, vi delade på tiden förut, men hans pappa fick jobb i stockholm i början på november så han bor där i veckorna nu. jag tycker att det är hur skönt som helst, speciellt eftersom jag nu har honom på ett dagis nära och slipper pendla! men jag är helt galet trött hela tiden, men det tar väl ett tag att ställa om sig antar jag =) nu slipper jag dessutom sakna honom varannan vecka :D

#2 - - Pernilla:

Såå söt tomte :)



Firar inte Lucia med något speciellt. Är bara hemma och myser med mina pojkar....



#4 - - E.K - Mamma till Alicia och Simon:

Vad juligt och fint det var här inne nu :) Längesedan jag satte mig ner och läste i bloggar, men tog en liten titt här inne.



Hoppas att ni har det bra :)

#5 - - Anna:

Jag har inte heller så mycket julstämning. Känns helt sjukt att julafton är nästa vecka och så regnar det ute och är plusgrader!!!



Alexander ville inte var amed i luciatåget och var allmänt bråkig för att han var hungrig så var en lite småjobbig lucia för oss. Firar inget speciellt annars.



kramar

#6 - - Nina:

Min älskade prins! ♥

#7 - - Agnes:

Svar: Jag var ju lite dum som la upp fler bilder från lussefirandet och trodde jag skulle komma undan med det. Så jag fick snällt radera bilderna och bara ha en på Liam, fler klagomål vill man ju inte ha :/ Så tråkigt egentligen, man lägger ju inte upp bilder för att vara elak utan för att det är ett fint minne för barnen. Och min blogg är ju en dagbok för Liam.

La du också upp bilder?

#8 - - Emelie:

SNÖN fattas!!!