Första beställningen!

 

Idag gjorde jag min första beställning av åreta julklapp, en matkasse! Detta gjorde jag såklart inne hos mathem.se. Är helt förundrad hur lätt det var. Först tänkte jag beställa en av dem färdiga kassarna, men eftersom jag är allergisk mot fisk och skaldjur, så passade det mig bättre att plocka ihop det jag själv ville ha. Visst det tar lite extra tid, eftersom dem har så himlans mycket goda recept. Men recept är något jag sitter och jagar så fort jag ska handla iaf. Och nu var dem ju samlade på en och samma sida, vilket innebar att det vart tidsbesparande ändå.

 

För mig är tid nyckelordet just nu. Timmarna tickar på fruktansvärt fort om dagarna, jag hinner inte med hälften av det jag måste/bör göra. Eftersom att mathem.se har olika kategorier med, så var det så super lätt att välja. Tycker det är väldigt lätt att beställa, även om man skulle ha någon slags allergi. Det finns till och med kategorier för diverse "dieter" (Lchf, GI).


Nu beställde jag dessa maträtter här ovan PLUS lite frukt hem. Leveransen kommer på måndag. Spännande. Det var ju så sjukt smidigt det här. Klick sa det =) Hemskickat känns ju lite extra lyxigt med. Och jag sparade några timmar, genom att slippa åka och storhandla med barnen! För er som hade tänkt att köpa er en matkasse eller göra en beställning från mathem.se, så tipsar jag er att gilla dem på facebook. Alla som är vänner med dem där får en rabattkod som man kan använda vid beställning.

 

Och du, dem har ett brett sortiment med 10 000 varor. Så ni kan även hitta Barnmat, blöjor, schampo, glass och viner där. Vilken underbar värld vi lever i =)

 


#1 - - Emelie:

Jag som älskar att storhandla maten känner direkt att detta inte alls är för mig! Mrn jag kan förstå att det känns väldigt lyxigt :-)