Bokat..

I oktober har vi bokat sofia kyrka igen för att köra en repris. Det är alltså tid för dop. Freja kommer att ha samma klänning som Theo, mysigt. Ska bara köpa en ny rosett till Freja. Ska brodera in hennes namn i klänningen sen med, precis som Theos.

 

Så nu ska det börja planeras. Däremot så blir det inte alls något stort dop som sist. Vi kör lokalen hemma hos oss och den är ganska så liten. går inte in 70-80 pers som sist. Dessutom så orkar jag inte ha ett sånt kalas till. Jag var såå slutkörd sist. Så det är många som inte kommer att bli bjudna. Så jag antar att det kommer att bli en hel del sura miner. Men det kan ju inte hjälpas. Jag orkar inte.

 

Ska börja baka lite cupcakes, se vad som blir gott eller inte. Se vad man ska köra på. Älskar sånt här pyssel, men i måttlig mängd dåra.. =)

 


#1 - - Mrs Distinguished:

mysigt med dop. Önskar jag kunde göra om Williams lite och inte alls ha prästen det blev. Han var konstig.

#2 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Nu sist hade vi oxå ett litet dop men det var så mysigt!

Det kändes ombonad och varmt. Min mans farmor sa: Det var det vackraste dop jag någonsin har varit på.



Värmande ord!!



Något jag ångrar är att jag inte broderat in barnens namn på klänningen.. men men..

Det är lätt att vara efterklok och att göra det idag känns inte rätt..



:) Ha en fin kväll

#3 - - Mamma till William och bebis i magen:

Skönt att ni har bokat dag för dopet..KOmmer ha bebisen dop som vi hade med Wille runt 6 måander inte då med bröllop...hihihi..

Ha en skön kväll.kram

#4 - - Vicki:

'antar att det kommer bli en del sura miner men det kan inte hjälpas. Jag orkar inte' hahaha! Helt rätt Nina! Man måste få prioritera sig själv!!

#5 - - Sofia - Wilburs mamma ♥:

Oj, 70-80.. Vi var 40 och jag känner mig som en dålig värd för att jag inte hann prata och vara social med alla. Jag hann ju prata litegrann med alla men inte alls så mycket som jag hade velat :(

#6 - - Pernilla:

Såå mysigt med dop igen :)



Vi ska också ha i oktober men vi kommer ha Namnfest för våra små....har så smått börjat göra inbjudningskort och bokat lokal!! Gäller att vara ute i god tid.



Ha det så bra, kram.

#7 - - Anna:

Vad mysigt med ett höstdop :) förstår att ni vill ha det mindre, det är jobbigt med kalas som är alldeles för stora.



Jag somnade med Alexander på soffan igår kväll men väcktes av Gabriel efter en halvtimme och sen var jag vaken och pigg till ca 23. Lite dumt när man har sömn att ta igen.

#8 - - Sara - Mamma till Max snart 3 år:

Va mysigt med dop! och inte ska folk behöva bli sura för att de inte blir bjudna. Ibland är omständigheterna helt enkelt sådana att man inte kan ha för stort. Mysigare och mer lätthanterligt med mindre ju =)

#9 - - Emelie:

Skönt att du känner begränsningar denna gånge. Det är ju faktiskt inet meningen att sådana minnesvärda dagar ska ses tillbaka som mestadels bärda!

Kommer säkert bli kanon!



Skänt att få rensa lite med kan jag tänka mig!



PUSS och kram