Sötnöt

Freja och jag igår. Visst ser ja oförskämt pigg ut ;) Freja har på sig den fina bodyn som hon fick av Théa innan damen var född. Dags att använda den nu. Den är sååå mysigt och super fin! Sen satta jag på henne Theoś gamla mössa, som han använt på sin bebis här hemma. Den är ju så söt. Blåste så mkt igår, så jag vågade inte ha henne utan.

 

Dagens planer ställde jag in. Har sovit som en kratta i natt. verkligen. Freja är snorig å har fått gegga i ögonen, jippie. Är verkligen överlycklig. Inte. Men ja tycker ändå hon är ganska så glad. Hon gungar i sin babysitter och skriker iii åt sin leksaks geting.. Själv är jag trött och har en hemsk huvudvärk. Hoppas den ger med sig. Vi ska klä på oss här och kila ut på en promenad. Skulle behöva åka å handla lite kläder till sonen, men får se om jag tar det imorrn istället då jag ändå ska iväg..


#1 - - Jeanette:

Hej!



Jag har länkat till dig med bild till höger i min blogg. De står i datumordning så bara scrolla ner lite.



kram

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

sv; ja, man kan ju tycka at man kan få ta med sig sitt barn om man ammar..? en sån liten stör väl ändå ingen? tråkigt iallafall =(



jo, det går nog att fixa, men det kostar en del... så jag får ta det är det blir pengar över nån gång (vilket aldrig händer!)

#3 - - Anonym:

Vad trist det är när det blir så ju, håller tummarna för att nån köper av dig snart nu! Kramar

#4 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Hihi, visst är den go=) ser ju så gosit ut när dem små sover. Gosigngarna man har=)



Kram!

#5 - - ✫Familjen Bus✫:

Myyysigt! =)



Sv: tack så mkt!

#6 - - Elisabet:

Men åh vilken fin bild!

#7 - - Emelie:

Stackars trötta mamman! Men guuud så söt hon är lillan <3