Smakisar..

Vi började med smakisar för någon dag sen. Det enda hon har fått i sig är morotspuré. Gröt va inte gott. Men med morotspuré gjorde hon en härlig grimas, däremot så smaskar hon nöjd sen ett tag,.. Hon får väl i sig två teskedar kanske.. iaf någe.. Börjat med smakisarna redan nu för att hon ska kunna få smaka på något annat, se om hon gillsr något.

 

Annars så är hon jätte duktig å äta så länge mjölken serveras ur bröst. Hon vägrar flaska helt å hållet. Gick nån gång så länge det var bröstmjölk i flaskan. Men dem senaste gångerna har det inte gått alls. Hon vägrar. Så det känns inte så jätte skoj. Man kan liksom aldrig få en break (om man behöver det). Bara att kunna få det alternativet är ju guld värt.

 

#1 - - Martina:

va spännade:) hihi! Så kul när man kan börja ge sånt ju:)

#2 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Vad kul att börja med smakisar, de vill jag också snart göra.. men får allt vänta i två veckor till tror jag.

Helammar du?

De gör jag, har aldrig pumpat eller så... så vet inte om Tim skulle ta flaskan...

Hur länge har du tänkt amma?

Med ´Theo slutade jag amma vid 6 månader, tyckte jag var lagom... så´de blir nog inte längre den här gången...

#3 - - ♥ En pojkmammas vardag ♥:

Tore var sådär tjurig med flaska han med. Det gick bra sen så länge det var vatten eller saft i den. Men välling-ersättning vägrade han blankt ... tills jag helt slutade amma och han inte hade så mycket val. Nu var han ett år gammal, men i ett helt år lyckades han tjura ;)



Kommer att bli jätte bra i erat badrum. Kul att få göra lite nytt. OCh även om ni bara gör om lite så gör det mycket. :)



Kram från en till som har varit väldigt dålig på att kommetera i sommar!

#4 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Han fyllde den 19 juli :) hehe. Det är lugnt ;) tiden gå så fort så.



Åh vad söt hon är! Första smakisarna är kul att se alla grimaser på haha.

Kram!

#5 - - Pernilla:

Hehe så söt bild :)



Jodå det rullar på här med, mm är mest fullt upp hela tiden. Men hinner ju inte med allt som man vill på samma sätt längre. Men att ha blivit mamma till våra söta pojkar är underbart :)

#6 - - Anna:

Vad kul med smakisar :) Gabriel är intresserad av vår mat men kommer nog inte börja med smakisarna förrän vid 6 månader ändå. Tycker det är så bekvämt med amningen, haha.



Milo är 7 år. Han börjar bli bättre i magen nu. Jag löste det som så att jag tog bort maten på kvällen. Han har annars mat stående jämt för att han äter när han är hungrig. Nu har vi sluppit bajs inne två nätter i rad. Kommer ta bort maten ett tag till för han är inte helt bra än. Sen släpper vi ut honom en extra gång på tomten innan vi går och lägger oss med.



Alexander sov fyra nätter i kalsonger. Två första utan olyckor och sen två kommande med vardera olyckan. När han hade kissat på sig på natten började det bli olyckor på dagen så då beslutade vi att ta på honom sovblöjan igen. Iaf under sommaren eftersom han dricker mer då. Får se när han väljer att sluta igen. Är mest nervös över dagisstarten nu eftersom jag är rädd för bakslag eller att de ska sätta på honom blöja ifall det sker olyckor :S Fast jag hoppas att de respekterar om man säger att han ska ha kalsonger oavsett. Lägger hellre dit massa ombyten än låter dem sätta på honom blöja.



Vi har inte varit till Furuvik än. Vår bil är så dålig nu så vi väntar tills vi får vår nya. Någon gång i veckorna 31-34 ska vi få den så blir kanske i slutet av augusti som vi åker då :)



kramar

#7 - - Emelie:

Hon är ju så söööt!

Hoppas du får tag på en toompee flaska, så ni får flasköva framtills galan!!

Puss och Kram