Namnlappar

Namnlapparna kommer från Gladagrodan.se

Jag tycker att namnlappar är det bästa som finns. Jag avskyr dessa namnpennor, även om det innebär att det går snabbt och smidigt. Tycker det är så svårt att se alla olika stilar folk har. Skriver slarvigt etc. Så namnlappar har jag kört med sen Theo började på dagis. Dem stryks enkelt på med hjälp av ett strykjärn. Lovar er att Theo´s namnlappar sticker ut! Fått beröm för att man ser så tydligt och att jag borde tipsa om dessa namnlappar till andra föräldrar på dagiset. Det underlättar ju för en själv och för dem som jobbar. På Theo s lappar har ja skrivit hans namn och sen även mitt telefonnr. Man vet ju aldrig. Har tom strykigt på sådana här lappar på hans gosedjur. Hur bra som helst ju!


Inne hos Gladagrodan.se så har dem sådana här lappar. Just dessa här ovanför är från dem. En lapp är 3,4 cm x 1,2 cm och är i gjord i samma hållbara vinyl som våra övriga tryck. Du fäster enkelt lappen med hjälp av ditt strykjärn. Sitter som berget och tål 60 grader tvätt. Kostar 189 kr för 120st. Så värt det! Det finns även klisterlappar som man lätt kan sätta på leksaker. Jag har tex dem på Theo´s uteleksaker. Sitter sjukt bra! Går ju även bra att använda i skolböcker å sånt. Kanon om man skulle tappa sin bok eller något..

 

#1 - - Pernilla:

Tack :)



Hoppas allt är bra? Kram

#2 - - Eva:

Så snygga namnlappar och vad smart att kunna göra dom mer personliga än bara vita.

#3 - - Annelie:

Lööööv namnlappar :) Finns inget bättre att märka kidsens kläder med!! + så mycket annat som sagt!! Toppen bra uppfinning :)



Kram