Mystiskt bett...

Mannen satt x antal timmar med Theo på akuten igår. Natten till måndagen så hade han som, ja det såg ut som en finne typ, under foten. På morgonen så kunde han inte gå och han vägrade låta mig och Johan titta på det. Efter prat med VC så fick vi order att åka in till akuten. Så mannen tog honom dit och dem röntga och körde ultraljud. Men dem hitta inge glas eller så som vi trodde från början.. Utan dem kom fram till att det var ett bett som han fått en allergisk reaktion på.

 

Dem linda in foten på honom och rita med bläck, så att om svullnaden gick över bläcket så skulle vi ringa vc å be om antibiotika. Igår kväll då ja kom hem så hade Theo fått feber och så tog ja det här kortet som är först då. Hade mer blivit en blåsa som såg äcklig ut. När Theo senare vakna så börja det läcka vätska. Mysigt värre. Prata med vårdguiden som sa att vi kunde avvakta till idag. Va uppe vid fem tiden imorse för å ge honom alvedon och ipren då febern va hög igen.

 

imorse när vi vakna. Ja vid 9. Så va han mer svullen, såret är bara äckligt, han kan inte gå än.. Feber har han än, men är mkt bättre då han har ipren i sig. Ringde iaf vc, så nu ska vi upp i eftermiddag för att få antibiotika. Han sitter här i soffan och kikar på lilla sjöjungfrun. Har fått lindat in foten igen (han vägra i natt). Men läkaren sa att vi skulle ha det inlindat, så nu är det så iaf.. Sen får vi se hur det går. Dumma bett!

 

#1 - - Martina:

Stakars liten hoppas de går över snart så han kan få gå igen

#2 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Men usch då, stackars liten! va kan det va för otäckt djur så bitit honom! hoppas febern ger sig och att han kan gå på foten snart! kram

#3 - - Eva:

Det där ser inte alls mysigt ut. Vad skönt att ni får komma in så att han får antibiotika. Tror du att dom kommer tvätta det med? Eller det vet du väl när du ser och svarar på detta =)

Hoppas att han snart kan/vill gå på foten igen.

#4 - - Hanna:

usch så läskigt! och va konstigt att få ett bett under foten...? där (och på handflatorna) är ju huden så mycket hårdare/tjockare, men kanske inte på barn? hmm!

läskigt iaf och ännu läskigare med feber i samband. hoppas han blir bättre med antibiotika.



kram kram

#5 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Lilla gubben :(



Åh det är ju skit om du inte kan komma med på kryssningen. Finns ju lite tid kvar, men jag förstår att det börjar kännas hopplöst. Du får inte avboka din plats, eller hur funkar det? Tänkte om du inte får pengar tillbaka så kan vi ju efterlysa någon annan som kanske vill ha din biljett? Skräpfreja ;)

#6 - - Annelie:

Stackars prinsen!! Hoppas det försvinner snart!!



Kram

#7 - - Cissi:

Men vad läskigt.. Vet att man kan reagera olika på de flesta bett.. jag får riiktiga blemmor, ca 5 cm stora bett av myggor med blåsor som ser ut som finnar i mitten... Jätteskumt! Hoppas det löser sig och han snart mår bättre

#8 - - Emma:

Usch! Stakcras theo, de ser då inte mysigt ut iaf!

Hoppas de blir bättre när ni får antibiotika.

Kram

#9 - - Emelie:

Men stackars liten! Håller tummarna för att medicin ska göra susen!

Men vad i allsindar kan det ha varit för nått bett?



KRAM

#10 - - Veronica - mamma till Denver:

plutten då =( det där såg inte så roligt ut...



sv; tror inte det blir någon tripp till eskilstuna, men jag ska kolla det... =) Beror ju lite på om nån har lust att köra oss ;D

#11 - - Eva:

Oskar var tvungen att byta dagis nu då han blivit 3 år. Han fick bara gå på sitt privata dagis/dagmamma upptill 3 års ålder vilket egentligen är bra då dom behöver lite mer utmaningar och stimulans nu som 3 åringar.



Så nästa år skall även Alma byta så då äntligen får vi dom på samma dagis =) och förhoppningsvis samma avdelning.



Hoppas att Theo är piggare nu när han fått penicillin.

#12 - - Amanda:

Men fy så äckligt det ser ut. :/ Hoppas det går över snabbt. Stackars liten!

#13 - - ✫Familjen Bus✫:

Aj aj aj :( Stackars Theo!



Hihi tack! Både kul med utgång/havsgång ;) OCH Mykidoo kläder :)

kram kram

#14 - - alexandra mamma till Tove:

ush... det såg inte alls trevligt ut. hoppas att foten snart blir bättre..