Hågelby...

På mannens födelsedag skulle vi egentligen ha åkt ut till Nåttarö, men Theo vaknade på morgonen och kunde inte gå på foten. Han va lite svullen och så och vi trodde det berodde på att han ramlat i trappen dan innan. Enda vi kunde komma på, även om han inte sa någe. Så han fick sitta i vagnen och fick en ipren. Så åpkte vi ut till Hågelby.


Efter att iprenen fått gjort sitt så verkade han ändå må bättre. Han tog det hyfsat lugnt under hela dagen. Man visste ju vart man hade honom :P Han lekte i parken, åkte bil helt själv denna gång. Förra året fick man ju åka med och gasa. Gick så bra. Va å titta på djuren, mest hästarna..

 

Mamma hade gjort sallad, så vi hade picknick med oss. Theo ordnade ett "fiskespö" och metade hund. hahahaha. Va frolic på kroken. Såg väldigt kul ut. Theo var iaf nöjd och jag tror att mannen var det med, även om planerna ändrades..

 

#1 - - E.K - Mamma till Alicia & lillen i magen:

sv: Jodå, jag mår fint! :) Inte haft mkt tid eller ork till bloggen senaste dagarna bara, men ska väl försöka skriva ett inlägg innan veckan är slut iaf :)



Sj då? Allt bra med er?

#2 - - Martina:

Vilket mysigt ställe;) ni verkar ha haft de mysigt

#3 - - bella:

bara att få bli sminkad är en upplevelse :)

#4 - - Sandra:

Härliga bilder! :)

#5 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Ser ut att ha varit en mysig dag!



tack för din kommentar. Jag somnade till slut natten till idag men var trött imorse. sov en stund när jag kom hem från kiropraktorbesöket =)!



hoppas ni haft en bra dag!

#6 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Jag började gå hos kiropraktor förra året i juni då jag hade haft huvudvärk i flera månader typ varje dag. Under förra sommaren var jag där 2 ggr i veckan och det startade verkligen många processer i kroppen. Hade mycket spänningar i nacken som gav huvudvärk och som gjorde mig svag i armarna och i kroppen. I höstas gick jag dit ungefär varannan vecka och nu på våren har jag gått en gång i månaden och nu blir det varannan månad. Det har verkligen hjälpt mig. det kostar mycket men det har det varit värt för att må bra!

#7 - - Hanna - En sån där mammabloggare ♥:

ser jättemysigt ut!! ^^ ligger det långt ifårn sthlm??



kram kram